Prințul Harry are un nou job. Cu ce se ocupă ducele de Sussex după ce s-a îndepărtat de familia regală britanică?

Author: Amalia Georgescu
Prințul Harry al Marii Britanii
Sursa: Instagram

Prințul Harry are o nouă ocupație, după cum chiar el a anunțat public. Iată ce job a acceptat ducele de Sussex și care vor fi principalele sale activități în perioada următoare.

Prințul Harry este un membru controversat al familiei regale britanice, iar după ce s-a căsătorit cu Meghan Markle, ducele de Sussex și-a schimbat radical atitudinea față de familia sa și a luat o serie de decizii importante. După ce a hotărât să se retragă din poziția de membru superior al familiei regale din Marea Britanie, împreună cu soția sa, acum, prințul Harry a anunțat că are un nou job.

Despre ce e vorba?

Unde va lucra prințul Harry în următoarea perioadă?

Prințul Harry a decis, în urmă cu un an, să renunțe la obligațiile sale față de familia regală britanică și să înceapă o viață nouă alături de soția lui, Meghan Markle. Cei doi locuiesc în prezent în California, SUA, așteaptă încă un copil și se bucură de fiecare moment petrecut împreună.

Un interviu pe care l-au acordat recent a stârnit reacții aprinse în ceea ce îi privește pe cei doi, având în vedere că au fost atinse subiecte sensibile cum ar fi rasismul. Se pare că Meghan Markle nu ar mai fi putut suporta rigorile impuse de familia regală britanică și a clacat, moment în care cei doi au decis să se retragă.

Citeste si: Cum arătau Prințul Harry și Meghan Markle atunci când erau copii. FOTO

Acum, la un an distanță de la acel moment, prințul Harry pare mai hotărât ca niciodată să se dezvolte din punct de vedere profesional, motiv pentru care a ales un job care să îi permită să facă acest lucru. Mai exact, ducele de Sussex a fost angajat într-o funcție de conducere a companiei BetterUp Inc, care este un startup din Silicon Valley ce se ocup cu tot ce ține de sănătatea mintală și coaching, domenii care nu îi sunt deloc străine prințului Harry.

Mai exact, activitatea prințului Harry în cadrul firmei va fi să vorbească despre subiecte legate de sănătatea mintală, însă va contribui și la îmbunătățirea strategiei companiei, dar va participa și la tot felul de evenimente caritabile.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Intenționez ca activitatea mea să aibă un impact în viața oamenilor. Coachingul proactiv oferă posibilități nesfârșite de dezvoltare personală și o viață mai bună pe toate planurile”,  a spus prințul Harry, potrivit libertatea.ro. 

Citeste si: Familia regală a Marii Britanii așteaptă un nou membru. Prințul Harry și Meghan Markle vor deveni părinți pentru a doua oară