Printul Harry, implicat intr-un accident rutier, la Londra

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 04:08

Printul Harry a fost implicat intr-un accident rutier spectaculos, dupa ce unul dintre motociclistii din garda de securitate s-a ciocnit frontal cu un taxi, in momentul in care coloana oficiala a acestuia se indrepta spre un angajament oficial, joi, la Londra.


Fotografiile facute dupa accident, care a avut loc in centrul Londrei, prezinta motocicleta politistului pur si simplu implantata pe jumatate in acel taxi- un automobil Toyota Prius alb-, in timp ce soferul acestuia zacea in interior lipsit de cunostinta si inconjurat de airbaig-uri.

Potrivit unui martor, automobilul Range Rover al printului, care il transporta pe acesta la un eveniment din cadrul "Invictus Games" in nordul Londrei, a parasit imediat locul accidentului.
soferul acestuia, actionand conform regulilor invatate in programele de pregatire contra atentatelor teroriste, a depasit in mare viteza cele doua vehicule avariate si a oprit la urmatorul semafor, aflat la o distanta de cateva sute de metri.

Aceeasi sursa spune ca l-a vazut pe printul Harry, in varsta de 29 de ani, tinadu-si capul in maini, privind apoi in mod constant prin geamul din spatele automobilului catre cei doi barbati accidentati si afisand "o expresie ingrijorata".

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire