Printul Harry, la prima vizita in Romania. A petrecut Pastele in Transilvania

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 21 oct 2020, 09:05

Printul Harry al Marii Britanii se afla in Romania. Fiul cel mic al Printului Charles si-a petrecut sarbatorile de Pasti la resedinta contelui Kalnoky din localitatea covasneana Miclosoara, un conac construit in secolul al XVI-lea in stil renascentist.

Printul Charles a sosit in Romania inca de vineri, cu un avion care a aterizat pe aeroportul din Targu Mures. Conducerea Aeroportului "Transilvania" din Targu Mures a declarat ca Printul Harry a ajuns vineri la pranz, cu o cursa de linie Wizz Air, aratand insa ca nu se cunoaste itinerariul din Romania sau cat timp va sta, informeaza Mediafax.

Conform acelorasi surse, printul va pleca din Romania cel mai probabil cu un avion care va decola de pe aeroportul din Bucuresti.
Surse oficiale afirma ca printul Harry s-ar afla intr-un oras din Transilvania. Tatal sau, Printul Charles, are doua proprietati in satul covasnean Valea Zalanului, una dintre acestea fiind o casa veche de peste o suta de ani, care a fost complet renovata. De altfel, Printul Charles detine mai multe proprietati in Romania, printre care si o casa in satul Viscri.