Prințul Harry, primele declarații după ce a aflat că Regele Charles are cancer: „Mă vor duce înapoi în Marea Britanie”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 16 feb 2024, 19:58

Ce declară Prințul Harry după ce Regele Charles a fost depistat cu cancer

Sursa: Facebook Prince Harry Duke of Sussex/ Facebook King Charles III

La începutul lunii februarie, biroul de presă al Palatului Buckingham a anunțat că Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer.

Regele Charles al III-lea a fost încoronat în urmă cu un an și jumătate, după ce mama lui, Regina Elisabeta a II-a, s-a stins din viață. Recent, monarhul a fost diagnosticat cu o formă de cancer, iar fiul său, Prințul Harry, a dezvăluit că îi va fi alături.

Cum va schimba boala Regelui Charles situația din Familia Regală

Prințul Harry a fost invitat în cadrul emisiunii „Good Morning America”, unde și-a exprimat părerea sinceră vizavi de impactul acestui trist eveniment asupra Familiei Regale, considerând că vor deveni din ce în

ce mai uniți.

„În toate familiile văd acest lucru zi de zi- forţa unităţii familiale care se uneşte. Orice boală, orice afecţiune, uneşte familiile”, a declarat bărbatul.

Citește și: Ce mesaj a transmis Regele Charles al III-lea după diagnosticul de cancer: „Nu pot decât...”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

De asemenea, acesta dezvăluie că, deși se află la o mare distanță de tatăl său, acest lucru nu l-a împiedicat din a-l vizita, pentru a vedea cum se simte, dar și pentru a petrece timp împreună, întrucât ține cu adevărat la el.

„Îmi iubesc familia. Faptul că am putut să mă urc în avion şi să mă duc să-l văd şi să petrec un moment alături de el- sunt recunoscător pentru asta”, a

mai spus monarhul.

Ce părere are Prințul Harry despre cetățenia americană

În prezent, Prințul Harry locuiește în Statele Unite ale Americii, alături de soția lui, Meghan Markle. În acest sens, în cadrul interviului, el a fost întrebat despre cum se simte, știindu-se atât de departe de familia lui, care, în ultimul timp, a întâmpinat niște situații delicate.

„Am propria mea familie, ca toţi ceilalţi.

Familia mea şi viaţa mea în California sunt aşa cum sunt.(...) Am alte călătorii planificate care mă vor duce prin Marea Britanie sau înapoi în Marea Britanie, aşa că mă voi opri şi îmi voi vedea familia cât de mult voi putea”, a explicat monarhul.

Citește și: Motivul pentru care Meghan Markle nu îl va însoți pe Prințul Harry în vizita făcută Regelui Charles, după diagnosticul de cancer

Acesta a mărturisit, totodată, că se gândește să obțină cetățenia americană, însă, momentan, acest lucru nu se află pe lista lucrurilor care îl preocupă: „Cetăţenia americană este un gând care mi-a trecut prin minte, dar cu siguranţă nu este ceva care să fie o mare prioritate pentru mine în acest moment”.