Prințul Harry și Meghan Markle le-au schimbat numele celor doi copii. Cum îi cheamă acum pe Archie și pe Lilibet

Autor: Diana Bostan

Prințul Harry și Meghan Markle au schimbat numele de familie al celor doi copii

Sursa: Shutterstock

Prințul Harry și Meghan Markle au luat o decizie radicală și controversată în legătură cu cei doi copii ai cuplului. Ducii de Sussex au hotărât să le schimbe numele. Iată cum îi cheamă acum pe Archie și pe Lilibet!

Odată cu mutarea lor peste Ocean și renunțarea la unele din atribuțiile lor regale, Prințul Harry și Meghan Markle au făcut mai multe schimbări importante în viața lor familială. Printre acestea se numără și decizia recentă de a-și revizui site-ul personal, pe care internauții au observat că au inclus o modificare semnificativă, aceștia schimbând numele de familie al copiilor lor.

Prințul Harry și Meghan Markle au schimbat numele de familie al celor doi copii

Într-un proces de rebranding evident, Prințul Harry și Meghan Markle au început schimbarea de la nivelul site-ului lor personal. O schimbare notabilă a fost înlocuirea domeniului archewell.com cu sussex.com, revenind astfel la titulaturile oficiale.

Citește și: Ce se întâmplă cu Meghan Markle și Harry, după diagnosticul lui Kate Middleton! Anunțul a fost făcut înainte de întoarcerea cuplului în Anglia

Pe noul site, copiii lor sunt prezentați sub numele de familie Sussex, fiind menționați ca Archie Sussex și Lilibet Sussex, marcând astfel o ruptură de tradiția anterioară, când aceștia purtau numele de familie Mountbatten-Windsor, notează Joe.co.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În conformitate cu tradiția regală britanică, se așteaptă ca toți viitorii moștenitori ai Reginei Elisabeta a II-a să poarte numele de familie Mountbatten-Windsor. Totuși, într-o mișcare neașteptată, Harry și Meghan au ales să se abată de la această tradiție și să opteze ca moștenitorii lor să poarte numele de familie Sussex. Această decizie vine ca urmare a renunțării la titlurile regale de către Harry și Meghan în anul 2020, marcând astfel o nouă etapă în evoluția lor personală și familială.

Ce avere au acum Prințul Harry și Meghan Markle

Harry și Meghan s-au stabilit în California, unde locuiesc într-un conac cu o valoare impresionantă, estimată la peste 14 milioane de dolari. Acest conac se află într-un cartier select din Montecito și îi are ca vecini pe alte personalități cunoscute, printre care se numără Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres și Katy Perry.

Citește și: Harry si Meghan, prima reacție după ce Kate Middleton a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer

Odată cu mutarea lor în Statele Unite, Harry și Meghan au întâmpinat o serie de oportunități profitabile. Aceștia au semnat contracte majore cu diferite platforme media, inclusiv un acord cu Netflix evaluat la 100 de milioane de dolari și un contract cu Spotify în valoare de 25 de milioane de dolari.

În plus, au încheiat un parteneriat cu Penguin Random House pentru publicarea unei serii de cărți, primind un avans substanțial de 20 de milioane de dolari.

Aceste afaceri au contribuit la consolidarea poziției financiare a cuplului, estimată la aproximativ 60 de milioane de dolari conform rapoartelor, potrivit Investopedia.