Printul Mustafa din "Suleyman Magnificul", un adevarat Don Juan in viata de zi cu zi: "Nu ma pot abtine cand vad o femeie frumoasa, insa..." FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 09 nov 2020, 14:35

Actorul care ii da viata printului Mustafa din serialul de succes "Suleyman Magnificul" este un cuceritor innascut.

 Mehmet Günsür (37 de ani), actorul care ii da viata printului Mustafa are o slabiciune foarte periculoasa. Ii plac femeile frumoase si nu ezita sa flirteze ori de cate ori are ocazia.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/mustafa-mehmet-gunsur-c56268eb2a5bfca22cb553b0ee0d1b05.jpg
Chiar el a marturisit intr-un interviu ca  “Nu ma pot abtine! Flirtez cu toate femeile frumoase care imi ies in cale, dar nu consider ca e un lucru rau. Stiu care e granita dintre flirt nevinovat si intentii periculoase.
Daca flirtezi cu cineva nu inseamna ca inseli. Pe mine flirtul ma mentine in forma. In afara de asta, nu presupune si sa faci sex.” Din pacate pentru multe domnisoare,
Mehmet este casatorit si are doi copii, o fetita si un baietel. Sotia lui, Katerina se mai supara pe el cand il vede cum trage cu ochiul la cateo femeie, insa nu il ia in serios : “Se mai supara ea, dar ii trece repede.
Stie ca o iubesc doar pe ea, ”
a marturist Mehmet. 

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/mustafa-mehmet-gunsur-10-2b4a42be463280c52f8ce2d2023cb0a4.jpg
Actorul este stabilit impreuna cu familia la Roma si a venit special la Istanbul pentru filmarile la serialul "Suleyman Magnificul". Mehmet are o frumoasa resedinta langa locuinta Sophiei Loren si a castigat cu brio castingul pentru serialul turcesc datorita filmografiei impresionate pe care a realizat-o pana acum. Mehmet are 17 productii la activ in care a jucat.