Printul Mustafa refuza sa se supuna regulilor Dinastiei

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:13

Sultana Mahidevran (Nur Fettahoglu) nu vede cu ochi buni relatia fiului sau, Printul Mustafa (Mehmet Gunsur) cu Mihrinnisa (Berrak Tuzunatac), fiica amiralului, Hizir Hayreddin (Tolga Tekin), stiind ca acest lucru va afecta serios succesiunea acestuia la tron.

 

Printul Mustafa refuza sa se supuna regulilor Dinastiei
Sultana Mahidevran (Nur Fettahoglu) nu vede cu ochi buni relatia fiului sau, Printul Mustafa (Mehmet Gunsur) cu Mihrinnisa (Berrak Tuzunatac), fiica amiralului, Hizir Hayreddin (Tolga Tekin), stiind ca acest lucru va afecta serios succesiunea acestuia la tron. Mihrunnisa o asigura pe Mahidevran ca alaturi de ea si de puterea pe care aceasta o detine, Mustafa are drumul spre victorie asigurat si, nimeni nu va afla de relatia lor.
Desi stie ca fiecare pas pe care il face conteaza enorm pentru viitorul dinastiei, iar o casatorie cu fiica amiralului il va tari intr-un “razboi” cu Sultanul Suleyman (Halit Ergenc), Mustafa se bazeaza pe “intelegerea” tatalui sau.
La porunca Sultanului, Printul Selim (Engin Ozturk) asteapta rejudecarea incidentului din targ, in care a fost implicat. Selim stie ca reputatia sa va avea de suferit de pe urma acestui lucru si isi banuieste fratele, pe Baiazid (Aras Bulut Iynemli), ca l-ar fi informat pe Sultan, despre incident.
Marele Vizir, Rustem (Ozan Guven), si Sultana Hurrem (Vahide Percin Gordum) reusesc sa mai castige o lupta dusa impotriva Printului Mustafa. Pasa Hizir Hayreddin, conducatorul marilor si al Algeriei, cel mai de baza sustinator al Printului Mustafa va fi “inlaturat”.
Orbit de iubirea pe care i-o poarta Sultanei Huricihan (Burcu Ozberk), Baiazid paraseste sangeacul din Kutahya si vine in Capitala riscand sa fie pedepsit de Sultan.
Hurrem face eforturi disperate sa ascunda greseala fiului sau, insa, Marele Sultan afla despre venirea acestuia in Capitala.
Ce pedeapsa a primit Baiazid de la Sultanul Suleyman, pentru nesupunere si ce greseala uriasa, care ii va afecta serios drumul spre tron, va face Mustafa, aflati maine, de la ora 20:00, urmarind un nou episode din serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, la Kanal D.

Mihrunnisa o asigura pe Mahidevran ca alaturi de ea si de puterea pe care aceasta o detine, Mustafa are drumul spre victorie asigurat si, nimeni nu va afla de relatia

lor.Desi stie ca fiecare pas pe care il face conteaza enorm pentru viitorul dinastiei, iar o casatorie cu fiica amiralului il va tari intr-un “razboi” cu Sultanul Suleyman (Halit Ergenc), Mustafa se bazeaza pe “intelegerea” tatalui sau.

La porunca Sultanului, Printul Selim (Engin Ozturk) asteapta rejudecarea incidentului din targ, in care a fost implicat. Selim stie ca reputatia sa va avea de suferit de pe urma acestui lucru si isi banuieste fratele, pe Baiazid (Aras Bulut Iynemli), ca l-ar fi informat pe Sultan, despre incident.Marele
Vizir, Rustem (Ozan Guven), si Sultana Hurrem (Vahide Percin Gordum) reusesc sa mai castige o lupta dusa impotriva Printului Mustafa. Pasa Hizir Hayreddin, conducatorul marilor si al Algeriei, cel mai de baza sustinator al Printului Mustafa va fi “inlaturat”.

Orbit de iubirea pe care i-o poarta Sultanei Huricihan (Burcu Ozberk), Baiazid paraseste sangeacul din Kutahya si vine in Capitala riscand sa fie pedepsit de Sultan.Hurrem face eforturi disperate sa ascunda greseala fiului sau, insa, Marele Sultan afla despre venirea acestuia in Capitala.


Ce pedeapsa a primit Baiazid de la Sultanul Suleyman, pentru nesupunere si ce greseala uriasa, care ii va afecta serios drumul spre tron, va face Mustafa, aflati maine, de la ora 20:00, urmarind un nou episode din serialul “ Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii ”, la Kanal D.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.