"Printul Tiganilor" si Dana Criminala, in stare de SOC. "Patroana" Maria a venit tocmai din Strehaia, in platoul WOWbiz, sa faca ordine in viata lui Leo

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 sep 2020, 12:30

"Patroana" Maria a venit la Bucuresti sa faca ordine in viata lui Leo. Pintea si Ursu au fost complici si au ajutat-o pe Maria sa ajunga la Bucuresti.

Leo de la Strehaia a avut un soc cand a vazut-o pe mama lui intrand in platoul WOWbiz.
"Ce cauti aici, mama? Mie imi e rusine sa stau cu Dana de fata cu mama. Eu nici pe Anca n-am luat-o in brate de fata cu mama, e rusine la noi. Nici nu am cuvinte sa zic", a declarat Leo, uimit de venirea mamei sale.

"Ce caut eu aici? Sa stai tu cu 'jagardele'? De ce te-am crescut? Am venit sa fac ordine ca m-am saturat pana-n gat.

Am ramas sa fac ordine ca m-am saturat de el. El e batran, bolnav, nu are nevoie de asa ceva. Dana sa-mi lase familia, sa se retreaga, gata. O sa pun totul pe tren sa vina la Bucuresti. Sotia, copiii, purceii. Imi faceti zile amare, amare", a declarat "Patroana" Maria.


"Nu e posibil asa ceva, de ce mi-ai luat tu bani fara sa stiu? Trebuia sa-mi zici ce vrei sa faci.
Nu te bagi tu in viata mea. Ar trebui sa-ti faci bagajul si sa pleci. Trebuie sa ajung neaparat acasa sa vad ce a facut el, la seif. Face niste greseli enorme. Ar trebui sa mearga la Strehaia", a mai spus Leo, deranjat de actiunea lui Pintea.

Anca de la Strehaia nu este dispusa sa renunte la Leo, fosta sotie a "Printului tiganilor" a facut o serie de declaratii neasteptate.


Nici Anca nu s-a lasat mai prejos, bruneta si-a luat o rochie sexy, decoltata, sa-l incite pe Leo si, de ce nu, poate sa-l convinga sa se intoarca la ea.

Anca si-a etalat silicoanele si s-a lasat condusa de Leo pe tot parcursul partidei de biliard.

Desi s-a tachinat pe tot parcursul intalnirii, seara a fost una memorabila si cei doi au fost pusi in permanenta pe sotii.


"Eu vreau macar sa fiu si eu amanta lui, sa o insele pe Dana cu mine. Sa fiu si eu fericita, sa nu mai sufar. As accepta asta", a fost declaratia socanta a Ancai de la Strehaia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Eu nu pot sa ma despart
de Dana asa oricum. Noi am semnat un act la notar si nu putem divorta asa oricum", a mai spus Leo.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.