Prințul William a oferit ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Kate Middleton: „I-ar fi plăcut să fie astăzi aici”. Ce detaliu a făcut public referitor la prințesa de Wales

Autor: Diana Bostan

Prințul William a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton

Sursa: The Royal Familly

Prințul William a oferit noi informații despre starea de sănătate a soției sale, prințesa de Wales. Iată ce a spus acesta cu ocazia comemorării a 80 de ani de la invazia Normandiei!

Prințul William s-a întâlnit cu veterani și membri ai publicului în Arromanches, Normandia, Franța, cu ocazia comemorării a 80 de ani de la invazia Normandiei în Al Doilea Război Mondial. Cu această ocazie, Prințul William a oferit o actualizare despre starea de sănătate a lui Kate Middleton în timpul apariției sale emoționante.

Prințul de Wales a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton

Potrivit OK!, prințul de Wales, a fost prezent în Arromanches pentru comemorarea debarcărilor din Ziua Z, acolo unde a lăudat „actele extraordinare de curaj și sacrificiu” ale veteranilor celui de-al Doilea Război Mondial. Discursul său emoționant a fost descris de un participant ca fiind „sfâșietor”.

Citește și: O apropiată a Casei Regale Britanice a făcut anunțul despre starea de sănătate a lui Kate Middleton: „Este foarte bolnavă”

Prințul William a fost cel care l-a înlocuit pe Regele Charles la evenimentul de Ziua Z, care a fost considerat prea dificil pentru Rege în contextul tratamentului său pentru cancer. În ciuda preocupărilor legate de sănătatea tatălui său și a soției sale, William și-a menținut calmul.

Prințul William a împărtășit un moment emoționant cu un veteran, exprimând că Prințesa de Wales ar fi fost dornică să participe la activitățile de comemorare, mai ales având în vedere legătura ei de familie cu Bletchley Park.

William a avut o conversație emoționantă, în care a spus: „Da, se simte mai bine. Da, i-ar fi plăcut să fie astăzi aici. Le aminteam tuturor că bunica ei a servit la unitatea militară Bletchley, așa că ar fi avut multe în comun cu câteva dintre celelalte doamne de aici care au servit la Bletchley”, a spus prințul William, potrivit sursei menționate anterior.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Ce tip de cancer ar avea Kate Middleton

Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a fost diagnosticată cu cancer în luna ianuarie a acestui an, după ce a suferit o intervenție chirurgicală abdominală.

La momentul acela, nimeni nu a știut cu ce se confruntă prințesa, însă lipsa ei de la aparițiile regale a pus multe semne de întrebare. După ce a stat mai multe săptămâni în afara atenției publice, Kate a făcut anunțul trist despre diagnosticul crunt pe care l-a primit.

Cu toate acestea, Prințesa de Wales nu a specificat care este tipul de cancer de care suferă, astfel că o mulțime de speculații au început să apară. Ei bine, fără să facă speculații cu privire la procedura prin care a trecut Kate, Dr. Elena Ratner, ginecolog oncolog la Yale Cancer Center a descris situațiile în care femeile merg la medic pentru anumite afecțiuni și află, de fapt că suferă de cancer. 

Citește și: Prima apariție publică a lui Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Unde a fost surprinsă Prințesa de Wales

Potrivit  New York Times, medicul a precizat că multe femei se prezintă la doctor pentru o intervenție chirurgicală de endometrioză, o afecțiune în care țesut similar mucoasei uterului se găsește în altă parte a abdomenului. Adesea, spune dr. Ratner, presupunerea este că endometrioza a apărut pe un ovar și a provocat un chist ovarian benign. Dar cu toate acestea, la una sau două săptămâni după operație, când țesutul presupus benign a fost studiat, patologii raportează că au descoperit cancer.

Astfel, medicul a dat de înțeles că a diagnosticat multe femei cu cancer ovarian sau uterin, după ce au fost supuse la o intervenție abdominală asemănătoare. Acestea fiind spuse, se sub înțelege din declarațiile făcute de medici că prințesa Kate ar putea suferi de un cancer ovarian sau uterin. Deși aceasta nu a specificat până acum, mai mulți experți spun că este posibil ca acest tip de cancer să fi fost descoperit la prințesă.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?