Prinţul William a vorbit cu fratele său, prinţul Harry, după interviul acordat jurnalistei Oprah Winfrey

Author: Marina Ionescu
Prinţul William a vorbit cu fratele său, prinţul Harry

Prințul Harry și prințul William au vorbit pentru prima dată după controversatul interviu acordat lui Oprah Winfrey.

Gayle King, coprezentator al show-ului ”This Morning”, a anunțat că cei doi frați au vorbit pentru prima dată după ce Meghan și Harry i-au acordat un interviu lui Oprah Winfrey.

Citeste si: Prima aparitie a lui Kate Middleton dupa dezvaluirile facute de Ducii de Sussex!

Prinţul William a vorbit cu prinţul Harry

Gayle King a stat de vorbă cu Meghan şi Harry weekendul trecut si a dezvaluit ca o singura discuţie a avut loc între cei doi prinţi după interviul cu Oprah Winfrey.

„E adevărat, Harry a discutat cu fratele lui şi a stat de vorbă şi cu tatăl lui. Mi s-a spus că acele conversaţii au fost neproductive, însă toţi trei sunt bucuroşi că măcar au iniţiat o conversaţie”, a declarat King.

Citeste si: Cum arătau Prințul Harry și Meghan Markle atunci când erau copii. FOTO

Cei doi prinţi ar fi schimbat câteva vorbe și cu tatăl lor, prințul Charles.

Nimeni din familia regală nu a vorbit însă cu Meghan. „Nimeni din familia regală nu a vorbit încă cu Meghan, în acest moment. Și cred că este frustrant pentru ei să vadă că este o conversație rasială despre Familia Regală.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ei  tot ce și-au dorit tot timpul a fost ca regala să intervină și să spună presei să se oprească cu poveștile nedrepte, inexacte, false, care cu siguranță au o înclinație rasială”,

a completat jurnalista.

Potrivit digi24, interviul acordat de Meghan şi Harry a împins monarhia britanică în cea mai gravă criză a sa de după moartea prinţesei Diana, mama prinţilor William şi Harry, decedată în urma unui accident de automobil în 1997.

Prințul William a avut si el o primă reacție în urma interviului acordat de prințul Harry și soția sa jurnalistei americane Oprah Winfrey.

Întrebat de un reporter dacă familia regală britanică este rasistă, prințul William a comentat pentru prima dată în public că „ nu este deloc o familie rasistă”, potrivit libertatea.

Citeste si: Cum a reacționat familia regală după interviul incendiar oferit de prințul Harry și Meghan Markle

De asemenea,  Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 94 de ani, a declarat că membrii familiei regale britanice sunt întristaţi de experienţele dificile prin care au trecut nepotul ei Harry şi soţia acestuia.

„Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membri ai familiei mult iubiți”, a fost prima reacţie transmisă de Palatul Buckingham. „Amintirile pot fi diferite, dar problemele sunt luate foarte în serios”.