Priveste-o cu ATENTIE! Pare normala, dar toti o resping dupa ce ii afla povestea! Ce ascunde aceasta fata de 14 ani

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 sep 2020, 18:00

La prima vedere tanara din imagine pare cat se poate de normala. Nu este insa deloc asa.

Fata, acum in varsta de 14 ani, s-a nascut baiat si a fost diagnosticata la varsta de 3 ani cu tulburare de identitate sexuala. Initial parintii nu au stiut ce sa creada, insa dupa o serie de teste si vizite la medici specialisti si psihologi au decis sa ii respecte dorintele.

Astfel, incepand cu varsta de 5 ani, Jazz Jennings a inceput sa traiasca ca o fata. Nici ea, nici familia ei nu au facut niciun secret din faptul ca s-a nascut baiat.

Acest lucru ii provoaca insa probleme la scoala in randul colegilor.

"Imi plac cativa baieti din clasa insa nimeni nu este atras de mine. Acest lucru ma intristeaza, am crezut ca e din cauza ca nu arat bine. Mama imi spune mereu sa mai astept si sa aman momentul in care voi incepe sa ma gandesc la o relatie. Stiu ca, intr-o buna zi, voi gasi pe cineva care sa ma placa asa cum sunt", spune Jazz.


Pentru ca transformarea sa fie completa, tanara planuieste si o operatie de schimbare de sex, pe care doreste sa o faca dupa ce va implini varsta de 18 ani.

"Suntem mandri de ea. Am ascultat-o de la bun inceput si am lasat-o sa fie cine vrea ea sa fie. La inceput a fost greu, intr-adevar, dar am observat ca e mult mai fericita de cand se comporta si arata ca o fata.
Uneori ne pare rau ca ne-am pierdut fiul, dar stim ce persoana minunata este acum langa noi, iar Jazz stie cat de speciala este pentru noi", marturisesc parintii ei.

Iata cum arata tanara in copilarie:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”