Problem in familia Ponta! Victor a ajuns in fata Instantei iar Daciana Sarbu a incalcat legea timp de cateva saptamani

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 24 sep 2020, 02:50

Lipsa functiei pare sa dauneze grav sanatatii de exprimare.

Atat de multe intrebari si atat de putine raspunsuri. Asa a aratat dimineata jurnalistilor stransi la Curtea Suprema pentru un nou termen in dosarul in care Victor Ponta este acuzat de fals in inscrisuri. Punctual cu ora de sosire la Instanta, fostul premier nu a punctat la fel de bine si la capitolul comunicare cu reporterii. Prezent la Curtea Suprema in dosarul Rovinari, Ponta s-a limitat la a spune ca este doar o persoana simpla acum si ca le ureaza jurnalistilor  o zi buna.

Nici sa-l pici cu ceara n-ar fi scos Victor Ponta vreun cuvant in plus. Dupa ce a zabovit pret de aproape doua ore in sala de judecata, ex-seful Guvernului a fost tare scump la vorba. N-a fost chip sa il convinga cineva sa declare si altceva. Nici macar cand in discutie a fost pomenita chiar sotia lui, Daciana Sarbu.

Ca sa intelegeti de ce a fost intrebat Victor Ponta despre consoarta, jurnalistii de la Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatii au descoperit ca e patroana unei cofetarii neautorizate.

De fapt, e pe jumatate sefa, pentru ca detine afacerea cu inca o persoana. Problema ar fi ca spatiul nu a primit, nici pana acum, avizul de functionare de la primarie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Localul a fost deschis acum cateva saptamani, dar, odata cu publicarea informatiei ca nu are

autorizatie, a fost inchis in aceasta dupa-amiaza.