Probleme de la prima ninsoare! Iata ce HAOS e pe drumurile patriei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:54

Masinile merg cu 5 km la ora! Nici nu a cazut bine prima zapada, ca au si inceput problemele pe mai multe drumuri nationale din sudul tarii.

Una dintre echipele noastre a suprins ce s-a intamplat in Giurgiu. Desi iarna inca nu a venit in mod oficial, mai sunt cateva zile pana in decembrie, oamenii au inceput deja lupta cu mama Natura!

TIR-uri inzapezite care blocheaza circulatia, dar si pe unde se poate merge cu masina situatia nu e prea roz! Stratul de zapada masoara cativa centimetri si este batatorit din cauza lipsei parazapezilor de pe marginea drumului.



Vantul puternic aduce toata zapada de pe camp direct pe sosea. Putini au fost cei care s-au incumentat sa conduca pe un asemenea viscol. Oricum,  masinile nu circula cu mai mult de 20 de kilometri la ora.

Unii soferi avertizeaza ca pe o anumita portiune din drum nu poti sa ai o viteza mai mare de 5 kilometri la ora! Practic, in pas alert, ai ajunge mai repede la destinatie mergand pe jos!

Dar cine se mai incumeta sa plece fara masina pe asemenea conditii? Echipa noastra a gasit pe cineva, un bicicist! Care cu
siguranta va avea nevoie de un ceai cald si multa vitamina C!

Nu va recomandam sa faceti asa ceva! Codul galben de ninsori s-a prelungit pana in aceasta seara. Autoritatile va sfatuiesc sa nu porniti la drum decat in caz de urgenta.
##VIDEO91356##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Alin Oprea, despre destrămarea trupei Talisman și drepturile membrilor din ea. “Groapa în care a căzut el, trebuia să cad eu.”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.