Probleme de sănătate pentru Laurențiu de la „Casa iubirii”! Nimeni n-a știut până acum de boala fostului concurent: „Făceai injecții...”

Autor: Andrei Costanda

Laurențiu Suciu, fostul concurent de la „Casa Iubirii”, suferă de diabet

Sursa: Instagram / Laur Suciu

Laurențiu Suciu, unul dintre cei mai apreciați foști concurenți ai show-ului „Casa Iubirii”, a dezvăluit recent fanilor săi că se confruntă cu probleme de sănătate.

Laurențiu, cunoscut pentru carisma și prezența sa puternică în cadrul show-ului „Casa Iubirii”, a fost întotdeauna o figură admirată de fani.

Laurențiu suferă de diabet

Cu toate acestea, puțini știau că fostul concurent se luptă cu o problemă de sănătate gravă: diabetul. Recent, în cadrul unui live pe TikTok alături de foștii săi colegi de platou, Cosmin și Ștefania, acesta a decis să vorbească deschis despre afecțiunea sa.

Dialogul dintre cei trei a început ca o simplă rememorare a momentelor petrecute în cadrul emisiunii, dar a luat o turnură neașteptată când Laurențiu a menționat că i-a căzut senzorul de glicemie. Acest detaliu a declanșat o discuție despre diabetul cu care se confruntă, dezvăluind o latură mai puțin cunoscută a vieții sale.

Cosmin a fost primul care a adus în discuție injecțiile pe care Laurențiu le făcea pe durata emisiunii.

„E de glicemie, că el are probleme cu diabetul. Eu știu că de când eram în emisiune îți făceai injecții”, a spus acesta, dezvăluind astfel o informație necunoscută majorității fanilor show-ului.

Citește și: Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”

Citește și: Roberta și Sebastian, gata să pună punct relației? Ce reproșuri și-au adus cei doi concurenți în adiția de azi: „Dacă tu îți dorești să ne despărțim…”

Laurențiu: „Mai multe fac acum”

În continuare, Laurențiu a confirmat că nu doar că își făcea injecții pe atunci, dar că acum acestea au devenit și mai frecvente.

„Și acum fac! Mai multe fac acum”, a mărturisit el.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

Deși discuția a abordat un subiect serios, tonul a rămas unul destins, iar cei trei au continuat să glumească pe seama acestei situații.

La întrebarea lui Cosmin, „Dar ești bine, nu? Ești stabil cu astea?”, Laurențiu a răspuns afirmativ, dând din cap, semn că diabetul său este sub control în prezent.

„Laur: Mi-a căzut ăsta! E senzor de glicemie! Ce să fac?

Cosmin: E de glicemie, că el are probleme cu diabetul. Eu știu că de când eram în emisiune îți făceai injecții.

Laur: Și acum fac! Mai multe fac acum.

Cosmin: Eu când am văzut prima dată că îți faci din alea, nefiind obișnuit, m-am gândit: „Ia uite la ăsta ce își dă

Laur: Da, trebuie să-mi pun altul (n. red alt senzor)

Cosmin: Dar ești bine, nu? Ești stabil cu astea?”, a fost discuția purtată între foștii concurenți de la „Casa Iubirii”.

În ciuda naturii grave a afecțiunii sale, Laurențiu a încercat să păstreze o atitudine pozitivă, glumind pe marginea aspectului fizic și a modului în care trebuie să își gestioneze boala.

Aceste dezvăluiri au fost o surpriză pentru mulți dintre fanii lui Laurențiu, care nu bănuiau că acesta se confruntă cu o asemenea problemă de sănătate. Până acum, el a preferat să păstreze aceste detalii intime pentru sine din dorința de a se concentra pe cariera sa și pe relația cu susținătorii săi.

 


Continuă șirul dezvăluirilor și acuzațiilor în ”Casa iubirii”. Iată cum se apără Patrick în fața acuzațiilor aduse!