Probleme în paradis pentru Roberta și Sebastian. Concurentul va răbufni la adresa iubitei sale în ediția de mâine, 15 august, a emisiunii “Casa iubirii”: „Nu vreau relație ca Antoni și Rebecca”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 14 aug 2024, 19:00

Un nou conflict între Roberta și Sebastian

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Rebecca și Antoni au parte de un nou schimb de replici, în timp ce Sebastian și Roberta sunt la un pas de despărțire.

În ediția de joi, 15 august, a emisiunii ” Casa iubirii”, Rebecca îl va numi pe Antoni imatur, în timp ce Sebastian îi reproșează Robertei apropierile de Robi. Iată ce se va întâmpla!

Citește și: Teodora a dat cărțile pe față în privința lui Antoni: „Nu vreau să se discute asta aici”. Ce decizie a luat bruneta

Un nou schimb de replici acide între Rebecca și Antoni

Venirea lui Casian în ”Casa iubirii” au agitat și mai tare lucrurile între Rebecca și Antoni. După ce au pus punct cunoașterii, Rebecca nu s-a sfiit să-l numească imatur pe fostul ei partener. Acest lucru l-a dezamăgit profund pe concurent.

Robert: Rebecca, durerea lui Antoni a fost că înainte să vină Casian a fost o discuție în camera roșie cu Robi.

O discuție în care el a înțeles că l-ai făcut puțin imatur.

Rebecca: Așa. Și dacă eu zic de un om că nu este matur, înseamnă că nu am sentimente pentru el. Voi gândiți? Cu ce gândiți?

Citește și: Casian recunoaște ce părere are despre Rebecca! „Nu-mi găsesc cuvintele s-o descriu...”. Aflați cum reacționează Antoni în episodul din „Casa iubirii” de miercuri, 14 august, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Robert: Noi încercăm să-ți explicăm ce-l deranjează pe Antoni acum.

La rândul ei, Rebecca este nemulțumită de faptul că Antoni ar fi comparat-o cu Virginia, spunând despre aceasta că este altceva.

Antoni: Eu nu fac comparații și în niciun caz atunci când am spus de Virginia, nu am zis că față de tine este altceva.

Rebecca: Cinci ani, ai cinci ani. Vorbește în continuare peste că ai cinci ani.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”

Noi probleme în paradis pentru Roberta și Sebastian

Sebastian va aduce în discuție apropierea Robertei de Robi, lucru care o scoate din minți pe concurentă. Deși Sebastian vine în casa fetelor pentru a-și spune deranjul, Roberta susține că nu a făcut nimic greșit și că iubitul ei exagerează.

Sebastian: Ți-am zis eu așa ceva. Hai frate, lasă-mă că îmi ies din minți.

Mă jur, de fiecare dată de când sunt aici în casă și m-a deranjat ceva, m-a disperat. Pe deranjul meu și pe toate acțiunile mele, vin la tine și de fiecare dată tu ai stat și mi-ai căutat.

Citește și: Rebecca l-a dat uitării pe Antoni după venirea lui Casian: „Transmite bărbăție”. Cum va reacționa concurentul

Roberta: Nu am să te calmez. A venit Robi să clarificăm și nu vrei să clarificăm.

Sebastian: Ce să clarificăm? Te simți bine cu el, te simți bine în prezența lui. Te-am băgat prea mult în seamă.

La rândul ei, Roberta susține că nu-și dorește o relație marcată de conflicte și de posesivitate, dând exemplu pe Rebecca și pe Antoni. În apărarea Robertei sare și Robi, acesta fiind de părere că Sebastian exagerează cu criticile la adresa ei.

Roberta: M-ai băgat tu prea mult în seamă? Vezi că eu nu vreau relație ca Antoni și Rebecca. Dacă tu ești ca Antoni, te rog să mă lași.

Robi: Vorbește și tu mai calm. Vezi că femeia stă cuminte în fața ta. Vorbește și tu mai calm.

Sebastian: Ce vrei să fac? Am nervi.

Aici puteți urmări ce se va întâmpla mâine, 15 august, în emisiunea ”Casa iubirii”: