Probleme în sarcină pentru Geta Sterp. Sora lui Culiță Sterp a ajuns la capătul puterilor: „Am o problemă foarte gravă”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 08 sep 2024, 10:30

Geta Sterp se confruntă cu probleme în sarcină.

Sursa: Instagram: Geta Sterp

Geta Sterp a anunțat că trece prin momente dificile în sarcină. Dezvăluirea făcută de sora lui Culiță Sterp a surprins pe toată lumea.

Geta Sterp, sora cunoscutului cântăreț Culiță Sterp, trece printr-o perioadă plină de emoții, dar și de provocări, în timp ce se pregătește să devină mamă pentru prima oară. Deși bucuria momentului este imensă, sarcina aduce și momente dificile, pe care tânăra nu a ezitat să le împărtășească cu urmăritorii săi.

Citește și: „M-a sunat aseară mama cu glasul îndurerat”. Mama Geta, în lacrimi alături de fiul cel mare, Culiță Sterp! Motivul pentru care nu și-a putut stăpâni lacrimile

Sora lui Culiță Sterp se confruntă cu mici probleme în sarcină

În urmă cu câteva luni, Geta Sterp și partenerul ei, Sebastian, au anunțat cu entuziasm că vor deveni părinți, vestea fiind primită cu mare bucurie de fani. De atunci, tânăra și-a ținut comunitatea la curent cu evoluția sarcinii și cu toate schimbările prin care trece.

Citește și: Bucurie în familia Sterp! Getuța este însărcinată! Sora cea mică a lui Culiță Sterp a făcut anunțul în urmă cu puțin timp

Însă recent, Geta a dezvăluit o situație care a pus-o la grea încercare, declanșând o adevărată criză de nervi. Cu doar câteva ore înainte de un eveniment important, aceasta a descoperit că rochia pe care și-o pregătise cu grijă nu i se mai potrivește din cauza burticii în creștere.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

„Deci am o problemă foarte gravă. Am plecat la un eveniment și bineînțeles că mi-am călcat o rochie. Am călcat-o frumos, am pus-o să o iau pe mine, liniștită că am cu ce să mă îmbrac. De unde că nu mai intră. Ce mă fac? Acum o să intru să-mi comand niște haine pentru că efectiv am realizat că nu mai am cu ce să mă îmbrac.

Deci eu râd, dar atât am fost de nervoasă când am văzut că nu îmi e bună rochia respectivă, am dat-o jos, am luat o fustă cu un tricou, nici atât. Am încercat niște pantaloni. Oh, pantaloni, nu exagerez, cred că nici măcar o pereche nu am să-mi fie bună”, a dezvăluit Geta Sterp, în mediul online și citat de Cancan.

Geta Sterp a avut o criză de nervi

Tânăra le-a mărturisit urmăritorilor că aceste probleme vestimentare o frustrează foarte tare și că adaptarea la noile dimensiuni ale corpului ei este una dintre cele mai mari provocări.

Citește și: Vestea dată de Geta Sterp! Ce se întâmplă cu ea, după ce a rămas însărcinată: „Anul ăsta am scăpat...”

Cu toate dificultățile, Geta Sterp încearcă să se bucure de aceste ultime luni de sarcină și se pregătește cu nerăbdare pentru ziua în care își va ține copilul în brațe.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.