Probleme pentru actrița Ahu Yağtu înainte de filmări. Suzan din serialul „Totul pentru familia mea”, mesaj tranșant pe instagram: „Am acasă un copil bolnav”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 20 dec 2022, 17:37
Ahu Yağtu, actrița care joacă în serialul „Totul pentru familia mea”
Sursa: instagram Ahu Yağtu

Ahu Yağtu, actrița care o interpretează pe Suzan în serialul „Totul pentru familia mea”, a postat un mesaj dur pe contul de instagram. Cu ce probleme se confruntă vedeta?

Suzan din serialul „Totul pentru familia mea” este urmărită de un număr impresionant de persoane pe instagram, astfel că profită de acest lucru pentru a transmite tot felul de mesaje. De această dată, actrița Ahu Yağtu a vorbit despre o situație deranjantă cu care s-a confruntat, chiar înainte de a ajunge la filmări. 

Ce a pățit actrița Ahu Yağtu înainte de a merge pe platoul de filmare? 

Ahu Yağtu postează mai tot timpul story-uri și fotografii pe contul de instagram, încercând astfel că păstreze legătura cu cei peste 850 de milioane de urmăritori. Într-un story postat la începutul acestei săptămâni, actrița care o interpretează pe Suzan în serialul „Totul pentru familia mea” a mărturisit că se confruntă cu probleme din cauza vecinilor care fac reparații în apropierea casei ei. Mai exact, Ahu Yağtu a încărcat pe instagram un filmuleț în care se aude puternic sunetul unei bormașini.

Aceasta le-a dezvăluit prietenilor de pe instagram că, în aceste condiții, îi este foarte greu să își repete replicile înainte de a merge pe platoul de filmare, deși și-a propus să facă acest lucru. Mai mult decât atât, actrița Ahu Yağtu le-a mărturisit celor care o urmăresc în mediul online că traversează o perioadă nu tocmai bună, având în vedere că băiețelul ei nu se simte tocmai bine, având unele probleme de sănătate care necesită ceva mai multă odihnă. 

„Cred că cei care fac renovări ar trebui să treacă de cinci ori pe la casele vecinilor și să petreacă aici ceva timp. Abia atunci pot înțelege ce se întâmplă. Am în casă un copil, e bolnav și vreau să mă uit puțin peste rol înainte să merg pe platoul de filmare. În condițiile astea, clar este imposibil.”, este mesajul pe care l-a postat actrița Ahu Yağtu pe contul personal de instagram, la story.

În cele din urmă, Ahu Yağtu a ajuns pe platourile de filmare, însă în cabina ei a dat peste o altă problemă: muzica dată la maximum. Cu toate acestea, actrița și-a recăpătat zâmbetul, și-a repetat replicile și a început filmările.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Emel din producția Totul pentru familia mea, momente hazlii alături de colegii săi, pe platourile de filmare! Iată cum a fost surprinsă micuța Aylin Akpinar în compania celor trei frați din serial!

Cine este Ahu Yağtu și câți ani are? 

Ahu Yağtu este o actriță foarte talentată din cinematografia turcă. Aceasta s-a născut pe data de 11 iulie 1978, în Izmir, Turcia, iar în acest an a împlinit vârsta de 44 de ani. 

Actrița care joacă acum în serialul „Totul pentru familia mea”, interpretând-o pe Suzan, a mai putut fi văzută și în serialul „Furtună pe Bosfor”, dar și în alte producții turcești. Ahu Yağtu a debutat în anul 2001 în serialul de televiziune „Ninety-Sixty-Ninety”. Actrița Ahu Yağtu a fost căsătorită de două ori și tot de atâtea ori a și divorțat. Primul mariaj a fost cel cu Doğan Akçura, în perioada 2000-2005, iar timp de un an, din 2012 până în 2013, actrița a fost căsătorită cu Cem Yilmaz, bărbatul cu care are un copil, Kemal Yılmaz. 

Citește și: Doruk din serialul Totul pentru familia mea, admirat de publicul din Spania! Iată cum a decurs călătoria făcută recent de celebrul actor Onur Seyit Yaran în Madrid și cum a fost asaltat de fanii spanioli!