Probleme pentru artista Claudia Puican ”Trebuie să iau o pauză vocală” Ce se întâmplă cu soția lui Armin Nicoară

Author: Diana Bostan
Actualizat: 27 oct 2023, 22:10

Claudia Puican, probleme din cauza oboselii

Sursa: Instagram- Claudia Puican

Formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz și fac o echipă de succes și pe scenă. Claudia și Armin Nicoară sunt extrem de solicitați în această perioadă, iar oboseala își spune cuvântul.

Claudia Puican și-a îngrijorat fanii, după ce a anunțat că s-ar putea să aibă nevoie de o pauză vocală dacă nu-și va menaja vocea.

Artista Claudia Puican se confruntă cu mici probleme din cauza oboselii

Soția lui Armin Nicoară a avut foarte multe evenimente în ultima perioadă, acolo unde și-a încântat fanii cu vocea sa. Claudia resimte însă oboseala acumulată, iar asta i-ar putea afecta și vocea.

Artista susține că avea în plan să înregistreze mai multe piese, însă nu o va face pentru a putea fi prezentă la un alt eveniment.

Citește și: Cum îl tratează Claudia Puican pe Armin Nicoară ”Ce vrei să-ți mai dau” Artistul a postat totul pe contul său de Instagram

Claudia Puican le-a povestit fanilor săi că se simte obosită și că ar dormi încontinuu, motiv pentru care a preferat să rămână acasă și să se relaxeze.

Artista este sigură de faptul că-și va reveni dacă va avea parte de odihnă, motiv pentru care a fost mai puțin activă în mediul online.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Mă simt atât de obosit, aș dormi încontinuu. Adevărul e că am și cântat zilele astea încontinuu și probabil de aia trebuie să dorm, să-mi revin.

Nu mai am chef să fac nimic când știu că mâine trebuie să plec din nou. Voiam să mai trag câteva piese la studio, dar din păcate am răgușit puțin și prefer să stau acasă să-mi revin. Dacă mâine plec din nou trebuie să iau o pauză vocală de cinci zile”, a susținut Claudia Puican, în secțiunea Instastory.

Armin Nicoară a reușit să o enerveze pe Claudia Puica

După mai multe ore de odihnă, Claudia Puican a fost nevoită să rezolve ceva în oraș. Artista susține că deși și-a cumpărat o mașină nouă, aceasta nu a apucat să se bucure de ea. Motivul este unul simplu, Armin este cel care-i folosește mașina extrem de des, fapt ce o nemulțumește pe artistă. Spre norocul ei, Claudia Puican poate folosi mașina veche.

Degeaba mi-am cumpărat mașină pentru că Armin îmi folosește mașina zi de zi și mă lasă să mă plimb tot cu mașina veche.

Bine că o am și pe asta”, a povestit Claudia Puican într-un alt Instastory.

Citește și: Armin Nicoară, prins în timp ce săruta altă femeie! Imaginile o vor supăra pe Claudia Puican

Între cântări și odihnă, Claudia Puican și-a făcut timp și pentru ea. Artista a mers la un salon de înfrumusețare, acolo unde a avut parte de o schimbare de look.

Armin Nicoară și Claudia Puican și-au unit destinele în Turcia, în această vară, acolo unde au avut peste 100 de invitați. Cei doi s-au căsătorit după mai mulți ani de relație, fiind împreună nu doar în viață, ci și pe scenă.