Probleme pentru Betty Salam dupa nastere! Ce i s-a intamplat dupa ce si-a alaptat bebelusul o saptamana

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 24 oct 2018, 15:42

Betty Salam e in culmea fericirii de cand a devenit mama, insa se pare ca nu totul este lapte si miere.

Recent fiica lui Florin Salam a dezvaluit ca se confrunta cu o problema la care nu se astepta: nu produce suficient lapte pentru cel mic.

"Nasterea a fost foarte ok. Eram panicata. A fost si prima mea operatie, nu am fost internata niciodata. Am facut cezariana. Am alaptat o saptamana si ceva, acum nu mai am lapte. Si eu am fost alaptata doar doua, trei zile. Eu si cu Catalin il schimbam des, o mai las pe matusa mea.

Avem ajutor, mama lui Catalin. Eu ma ocup in general".

Betty a marturisit si ca nu a avut o sarcina tocmai usoara, in primele luni confruntandu-se cu ceea ce se numeste sarcina toxica.

"Am avut o sarcina grea, trei luni de zile am avut sarcina toxica, faceam in fiecare zi perfuzie, varsam orice. Am slabit foarte mult, in loc sa ma ingras. Mama mea a avut sarcina toxica trei luni de zile.

"Nu stiu cum va fi urmatoarea sarcina. E ca si cum ai avea greturile acelea timp de trei luni de zile. Încercam sa ma fortez sa mananc ceva, nici apa nu primea organismul meu. Dupa am avut o sarcina foarte ok. Trei luni am mancat cartofi prajiti si rosii", a povestit Betty Salam.