Problemele cu care se confruntă Theo Rose după ce a născut. Cum se simte vedeta: „Sunt dispusă să fac câteva chestii ca să scap”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 11 iul 2023, 15:25

Cum se simte vedeta

Sursa: Instagram Theo Rose - colaj Kanal D

Theo Rose și Anghel Damian formează de ceva timp un cuplu foarte apreciat în showbiz. Cei doi au devenit, de curând, părinții unui minunat băiețel, Sasha Ioan.

Theo Rose este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi din țară, și nu mai este un secret că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Damian Anghel și că, de puțin timp, a devenit mămică.

Problemele cu care se confruntă Theo Rose după ce a născut

Theo Rose se poate declara împlinită atât sentimental, cât și profesional.

Cu o carieră de succes și o familie frumoasă, artista tot a întâmpinat câteva mici probleme după naștere.

Cântăreața a vorbit despre kilogramele pe care le-a pus pe timpul sarcinii, dar și despre problemele fizice apărute după, pe care le poate considera inestetice.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum a fost așteptată Theo Rose de familie, după ce a ajuns acasă cu fiul ei. Artista nu se aștepta la acest gest din partea părinților: "Nici nu m-am gândit. Ne-a făcut aici frumos"

Theo Rose este mereu activă pe rețelele de socializare și ține cont des cu fanii ei, având în vedere că părerea lor contează mult pentru ea atât în clipele frumoase, cât și în cele mai grele. Cu sinceritatea ei caracteristică, Theo Rose le-a povestit oamenilor care o urmăresc despre problemele întâmpinate după sarcină.

Theo Rose vrea o schimbare fizică

Frumoasa cântăreață a reușit să scape repede de 10 kilograme din cele pe care le-a pus în timpul sarcinii, chiar dacă nu și-a dorit să slăbească așa de mult.

Singurul lucru care i se pare inestetic și pe care vrea să-l elimine artista este celulita.

Citește și: Poza de colecție postată de Theo Rose, la doar câteva zile după ce a născut: „Am uitat să vă arăt”. Artista radiază de fericire în permanență

„Cred că la operație de cezariană am scăpat instant de 10 kilograme pe masa de operație, adică rugăciunile mele, să rămân cu vreo 55 de kilograme de la 62 s-au dus, că am rămas cu 50 în cap.

Nu am avut vergeturi pe timpul sarcinii, doar că după operație, a doua zi, am simțit o mâncărime puternică și am așa, o pată de vergeturi pe un picior, care nu mă deranjează, nu am nicio problemă, dar de celulită vreau să scap.(...) N-am ce să le fac (n. red vergeturilor), dar pentru celulită sunt dispusă să fac câteva chestii ca să scap de ea, că nu se cade la o fată slabă să umble cu celulita pe ea”,  a declarat Theo Rose.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?