Problemele se țin lanț de Dorian Popa! Ce a pățit cu Lamborghini-ul după ce a rămas fără permis de conducere: „Îmi este frică”

Author: Diana Ghita
Actualizat: 15 nov 2023, 20:35

Dorian Popa

Sursa: Captură YouTube Dorian Popa

Dorian Popa este una dintre cele mai mari celebrități din România, fiind apreciat de foarte mulți tineri, care i-au devenit fani.

După ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise, pe 27 octombrie, Dorian Popa pare să aibă parte de un șir de întâmplări nefericite, care îi dau bătăi de cap.

Cu ce probleme se confruntă Dorian Popa, în aceste momente

Acum, bărbatul pare să regrete greșeala pe care a făcut-o, întrucât l-a afectat considerabil. Fiindu-i ridicat permisul de conducere, acesta nu mai poate șofa pentru o bună perioadă de timp.

Din această cauză, Dorian nu-și mai poate scoate din garaj bolidul de lux.

„Acum nu mai suntem așa ușor deplasabili, mai ales în ceea ce privește Lamborghini-ul pe care îmi este atât de frică să-l dau cuiva să-l conducă, dar lasă-l că stă și se odihnește.”, a spus Dorian Popa recent, într-un vlog postat pe canalul lui de YouTube.

De asemenea, acesta a povestit că modificase culoarea mașinii, iar acest lucru îl face să îi pară și mai rău pentru că a pierdut dreptul de a conduce, nemaiputând să se etaleze cu bolidul

pe șosele.

„Am dat tot colantul jos, i-am făcut și un polish light, ulterior, pentru a putea scăpa de zonele unde adezivul a mai rămas ușor pe mașină.”, a mai spus bărbatul.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: “Nu mă scuz. Recunosc, am consumat” Dorian Popa își cere scuze public după a fost prins drogat la volan. Motivul pentru care era doar în lenjerie intimă, când a fost oprit de poliție

Ce a învățat Dorian Popa din greșelile făcute

Nu în ultimul rând, acesta a explicat faptul că și-a dat seama de greșeala făcută și de faptul că își asumă urmările faptelor lui. Totodată, Dorian a spus că, odată cu această întâmplare, a avut de învățat o lecție foarte importantă, pe care n-ar fi deprins-o fără ajutorul Lui Dumnezeu și al mamei sale.

„Mă uit la ea și îmi dau seama cât de prost sunt, dar, în aceeași ordine de idei, Doamne Doamne așa ne învață să fim oameni mai buni, când ne dăm

seama că suntem proști și ne dăm cu capul de perete. Toată viața mea când am greșit a fost și Doamne Doamne acolo să mă ajute și a fost și mamișor acolo să îmi tragă direct de la spate ca să mă trezesc.

Și de această dată Doamne Doamne și mamișor m-au trezit la realitate. Important este să înțelegem ce greșim și să mergem mai departe fiind oameni mai buni și corectându-ne greșelile din comportament.”,

a povestit bărbatul.

O altă situație complicată prin care trece Dorian Popa este legată de renovările pe care acesta trebuie să le facă în locuința sa. Bărbatul trebuie să suporte niște costuri uriașe pentru a-și renova baia de lux, pe care vrea să o facă neagră în întregime.

Citește și: Ce se întâmplă cu Dorian Popa după despărțirea de Babs. Vloggerul este gata de marea schimbare ”O să vedeți o variantă mai bună a mea”