Problemele se țin lanț în familia lui Leo de la Strehaia: „A dispărut de trei zile”. Familia acestuia se gândește la ce este mai rău

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 27 oct 2023, 04:00

Sora lui Leo de la Strehaia susține că tânăra de 26 de ani a fost luată de un verișor

Sursa: Facebook

Leo de la Strehaia încă se află în spital, acolo unde se zbate între viață și moarte. Omul de afaceri este în stare gravă, iar familia lui trece printr-o altă cumpănă.

Leo de la Strehaia se află, de câteva săptămâni, în spital, iar familia acestuia se roagă să se întoarcă acasă sănătos. În aceste momente dificile, familia lui este din nou încercată, deoarece nora lui Leo de la Strehaia a dispărut de câteva zile.

Familia lui Leo de la Strehaia o caută pe nora acestuia

Sora lui Leo de la Strehaia a declarat că toată familia este disperată, deoarece nimeni nu poate da de aceasta și nimeni nu știe unde se află.

„Lumina”, pe numele ei Camelia Mihai, este dată dispărută de aproximativ trei zile și toată familia încearcă să o găsească. Sora lui Leo de la Strehaia susține că tânăra de 26 de ani a fost luată de un verișor și dusă să se prostitueze, în străinătate.

„Are 26 de ani, a luat-o un verișor de-al nostru, să o ducă la prostituție, dar nu știm în ce țară.

Ea are doi copii, este nevasta lui Ursu, care este arestat. De trei zile nu mai știm absolut nimic de ea. Nu am primit niciun semn. Nu știm în ce țară a plecat cu ea, poate a omorât-o, poate a luat-o să nu mai știm de ea.

Citește și: Oamenii i-au „sărit în cap” Patroanei după ce s-a filmat în fața spitalului unde este internat Leo de la Strehaia! Ce nedreptate i-a făcut Ancăi, fosta soție a fiului ei: „E fată bună, poartă-te frumos cu ea”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Plâng copiii acasă, are copii, are familie, copiii sunt acum în grija nevestei lui Leo de la Strehaia. Stă cu nepoții acasă acum. Cumnata mea are grijă de ei, cumnata mea, Anca de la Strehaia. A luat-o verișorul meu să o ducă la prostituție, a drogat-o”, a spus sora lui Leo de la Strehaia pentru spynews.ro.

Verișorul bănuit de răpire nu poate fi contactat

Așa cum se întâmplă în cazul Luminei, nici verișorul care este bănuit de răpire nu răspunde la telefon și nimeni nu știe unde se află.

Familia a depus plângere la poliție, dar oamenii legii nu au reușit, pentru moment, să dea de urma femeii.

„Nu putem să luăm legătura cu el, nu răspunde la telefoane, nu se mai asociază cu nimeni.

Nici ea, nici el. Au dispărut. Am fost la poliție, am făcut plângere, tot. Să ne ajute lumea, poate o vede pe undeva”, a mai spus aceasta.

Citește și: ”Copilul meu stă doar pe spate și nu s-a sculat nici până acum în picioare” Mama lui Leo de la Strehaia, detalii tulburătoare despre starea de sănătate a fiului său

Leo de la Strehaia mai trebuia să stea în spatele gratiilor aproximativ trei luni, dar, acum, se află în stare gravă pe patul de spital, după ce a suferit un accident

vascular cerebral.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.