Procurorii DNA s-au crucit cand au vazut ce au descoperit in urma perchezitiilor din dosarul Valcov. Adevarate opere de arta demne de un muzeu!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:07

DNA isi poate deschide o galerie de arta in toata puterea cuvantului, dupa ce au terminat procurorii percheziitile din dosarul Valcov.

Tablouri de Picasso, Grigorescu, Renoir, a caror valoare poate ajunge si la milioane de euro au ajuns in mainile anchetatorilor. N-o sa va vina sa credeti unde erau ascunse capodoperele! Lapte si miere sa fi curs in micul orasel oltenesc si n-ar fi adunat fostul primar de Slatina atata avere. Dar procurorii suspecteaza ca functia i-a adus lui Darius Valcov banet cat cuprinde si o dragoste netarmurita pentru arta.

Pictori unul si unul a caror semnatura valoreaza milioane, i-ar fi aterizat fostului ministru de finante tocmai prin dulapuri, prin pereti sau pe sub paturi.

Prin 4 case ar fi dosit comoara, nu personal, de la inaltimea functiei, ci prin intermediul oamenilor de incredere.

Astazi, audiat din nou la DNA, Darius Valcov nu raspunde la intrebari, dar nici gesturile nu-i mai sunt atat de sigure. Urca la volan, dar pare ca e gata sa scape directia masinii. In declaratia de avere de pe site-ul Senatului, fostul ministru declara ca are in posesie obiecte de arta si ca valoarea lor era de 62 000 de lei.

##VIDEO135138##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

S-ori fi crucit si procurorii cand au dat peste tezaurul lui Valcov! Numai aur din cel mai fin, un Renoir cu rama aurita, 90 000 de dolari si un milion de lei au fost gasiti in seiful din casa deputatului PSD Daniel Barbulescu, despre care se spune ca ar fi un prieten apropiat.

Nu mult a durat pana ce a aflat ca va fi cercetat in arest la domiciliu, mai exact, acasa la mama sa. Procurorii DNA il acuza pe senator de trafic de influenta. Din functia de primar de Slatina ar fi favorizat atribuirea de contracte de realibitare a alimentarii cu apa a orasului pentru unii oameni de afaceri si in schimbul unui comision de 20% din valoarea achizitiei.

La mai multe firme si persoane de incredere au descins anchetatorii, atit in Bucuresti cat si in judetul Olt, in cautare de probe.

 

 

Taguri:

Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?