Produsele care nu trebuie să îți lipsească de pe masă de sărbători. Mezelurile și preparatele din carne Malina aduc gustul copilăriei în casa ta

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 22 sep 2022, 07:00

În anul 2003 a luat naștere fabrica de mezeluri Malina 

Sursa: PR

Când vine vorba despre sărbătorile de iarnă, multe persoane le asociază cu anumite gusturi și arome din copilărie. Astfel, pe masa de sărbătoare trebuie să se regăsească cozonacul, dar și mezelurile și preparatele din carne de porc.

Mirosul de brad, cozonacul abia scos din cuptor și preparatele din carne sunt cele care descriu cel mai bine perioada sărbătorilor de iarnă. Este cunoscut faptul că românii obișnuiesc să pună pe masa festivă bucate alese, care mai de care mai gustoase. Pentru cei care își doresc să regăsească gustul copilăriei pe masa de Crăciun și Anul Nou, fabrica de mezeluri Malina vine cu mai multe preparate din carne gustoase și care cu siguranță le vor încânta papilele gustative celor prezenți la masă.

Mezelurile și preparatele din carne Malina, perfecte pentru meniul de Crăciun și Revelion

Dacă ai invitați de seamă la masă și vrei să îi surprinzi cu bucate delicioase, atunci poți alege din mezelurile și preparatele din carne Malina. 

Fabrica de mezeluri Malina produce o gamă largă de produse din carne, pentru toate gusturile. Poți alege specialități și afumături, mezeluri fiert-afumate, produse proaspete din carne, șunci, crenvurști sau bacon afumat.

Grupul Malina deține o fabrică, o fermă, dar și mai multe magazine de desfacere, astfel că toate produsele din carne sunt de calitate, iar în procesul tehnologic, standardele de igienă sunt la cel mai înalt nivel. Malina produce mai bine de 170 de preparate din carne, astfel că gama de produse este una variată.

În ultimii ani, românii și-au îndreptat din ce în ce mai mult atenția către produsele naturale și care să se apropie de gustul alimentelor pe care le consumau în copilărie. Mezelurile și produsele din carne Malina nu au coloranți sintetici, sunt afumate natural, nu au MDM, iar condimentele folosite pentru un plus de gust sunt naturale.

Astfel, dacă vrei să le faci o surpriză celor dragi de sărbători și să le oferi un meniu din care să nu lipsească mușchiul file, toba de porc, cârnații afumați ai bunicului sau ciolanul dezosat, atunci poți alege produsele Malina.

 

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.