Profesorii au avut un soc cand au vazut cum a venit fata asta imbracata la scoala: "Te crezi pe centura? Pleaca imediat acasa!" E incredibil de cat tupeu a dat dovada tanara! Uite cum se continua rochia din dreptul sanilor

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 15:03

Purtarea unei uniforme in scoli este inca un subiect controversat, iar cazul de mai jos ii face chiar si pe cei care se opun acestei practici sa isi puna cateva semne de intrebare.

Totul a inceput dupa ce tanara din imaginile alaturate a fost exmatriculata de la unitatea de invatamant la care invata. Motivul? Fata a venit la ore intr-o rochie total nepotrivita, mult prea provocatoare.

Obiectul vestimentar era decupat extrem de mult in dreptul sanilor, lasand la vedere o mare parte din ei. Eleva purta rochia cu mandrie, gandindu-se ca in acest fel va atrage atentia tuturor asupra ei si ca se va face remarcata.

Insa profesorii au luat foc cand au vazut-o, iar multora dintre ei le-a fost rusine sa o priveasca: "Te crezi pe centura? Pleaca imediat acasa! Si de maine sa nu te mai intorci, esti exmatriculata!".

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din nefericire pentru tanara, ea nu prea si-a gasit sustinatori nici macar in

randul celor mai bune prietene, care i-au spus ca a intrecut masura. Voua cum vi se pare rochia ei?