Profesorul il batea in fiecare zi din cauza ca intarzia la ore, dar acest elev continua sa nu vina la timp la scoala. Intr-o dimineata a decis sa il urmareasca. Cand i-a aflat secretul a inceput sa planga! Uite ce facea baiatul inainte de scoala

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 11:00

Cazul de mai jos a ajuns cunoscut in mediul online si a impresionat milioane de oameni din intreaga lume.

Totul s-a intamplat intr-o scoala, unde un elev obisnuia sa intarzie in fiecare zi la ore. Dorind sa il dezvete de acest obicei, profesorul ii aplica corectii fizice in fiecare zi, lovindu-l cu un bat peste maini ori de cate ori intarzia.

Cu toate acestea, elevul tot nu venea la ore la timp. Intr-o zi profesorul a decis sa il urmareasca, pentru a vedea ce face baiatul in fiecare dimineata.

Ceea ce a aflat l-a emotionat pana la lacrimi: tanarul intarzia la ore deoarece se trezea cu noaptea in cap pentru a vinde ziare prin oras.

Facea acest lucru deoarece provenea dintr-o familie extrem de saraca, iar acesta era practic singurul lor venit. Baiatul era nevoit sa intarzie si sa respecte programul de munca deoarece, daca ar fi plecat mai devreme, ar fi ramas fara slujba.

In ziua urmatoare, cand si-a facut aparitia la ore din nou cu intarziere, tanarul a intrat in clasa si a intins resemnat mainile, asteptand sa primeasca corectia fizica cu care se obisnuise.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Profesorul insa a inceput sa planga si l-a luat in brate, dupa care

a povestit tuturor greutatile cu care se confrunta. Acum baiatul a primit o alocatie lunara, care ii permite sa nu mai intarzie la ore si sa se concentreze pe invatat.

 

Taguri: