Profetii sumbre: o noua APOCALIPSA? Americanii au intrat in panica!

Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 17 oct 2020, 18:40

Cometa Ison pune in pericol viata pe Terra? Lumea este in alerta maxima dupa ce mai multe zvonuri sumbre au anuntat o noua Apocalipsa. Americanii sustin ca pe data de 1 octombrie 2013 cometa Ison va afecta viata pe Terra.

Cutremure, schimbari bruste de temperatura, caderea tuturor sistemelor de telecomunicatii, sunt doar unele dintre efectele pe care le-ar produce corpul astronomic.

"Ea se apropie foarte mult la 1 octombrie de Marte, deci la 1 milion de kilometri. De Pamant se apropie mult mai tarziu. Deci la sfarsitul lui noiembrie va fi la perigeu, aproape de Pamant, iar la sfarsitul lui Decembrie va fi vizibilitatea cea mai mare", a declarat prof.

Dr. Magda Stavinschi de la Institutul Astronomic al Academiei Romane.

Nici bine nu ne-am linistit dupa sfarsitul lumii venit dupa calendarul Mayas, ca iar ne pregatim de o noua Apocalipsa. Specialistii americani se tem ca aceasta cometa va aduce sfarsitul vietii pe Pamant. Mai mult decat atat, mai multe institutii au semnat un acord de colaborare in caz de calamitate.

Daca ar fi sa dam crezare acestor informatii, cometa Ison reprezinta un pericol real pentru omenire.
Date neoficiale arata ca guvernul american a comandat rezerve uriase de apa plata si alimente in valoare de 14.2 milioane de dolari. Si asta nu e tot.

Se pare ca militarii americani, cat si cei rusi, fac antrenamente, in caz de dezastru major.
##VIDEO81086##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.