Profeţiile şocante ale lui Nostradamus pentru 2021!

Author: Elena Padure
Actualizat: 20 iul 2022, 03:35
Previziuni Nostradamus 2021

Ce a spus celebrul astrolog că urmează să se întâmple pe Terra după pandemia de coronavirus.

Celebrul astrolog Nostradamus a trăit în secolul al XVI-lea. El ar fi prezis ce urmează să se întâmple pe Terra după pandemia de coronavirus.   Potrivit lui Nostradamus, în 2021 se vor crea premisele favorabile renașterii conștiinței spirituale.

Profeţiile lui Nostradamus pentru 2021

Previziunile lui Nostradamus, au fost citite și analizate de generații întregi. Mulți au realizat că evenimente catastrofale din istoria umanității ar fi fost prevăzute de astrologul francez.

Potrivit unor experți în astrologie el ar fi prezis că viitorul Planetei ar fi unul sumbru. O multitudine de dezastre naturale, s-are putea abate asupra umanităţii, precum posibile războaie și schimbări neașteptate pe plan politic. Astfel, în anul 2021 vor apărea conflicte armate între multe ţări. Acestea ar putea durea chiar până în anul 2041. România ar urma să fie cucerită de Rusia.

Oamenii vor resimți nu doar multă suferință, ci și un sentiment de neputință.

Există oameni convinși că Nostradamus a prevăzut și pandemia de coronavirus. Anul 2021 ar putea fi favorabil renașterii conștiinței spirituale, potrivit lui Nostradamus.

Previziunile lui Nostradamus

1. Foamete aceentuată la nivel global. Potrivit lui Nostradamus primele semne ale sfârșitului lumii ar putea fi: foametea, cutremurele, diferite boli și epidemii. Pandemia COVID-19 din 2020 ar reprezenta începutul unei serii de evenimente nefericite.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

2. Va avea loc un cutremur devastator în California. Nostradamus a prezis un major în Lumea Nouă (,,ținuturile vestice”), iar California este plasată acolo unde probabil se va întâmpla la ,,Mercur în Săgetător, Saturn ascendent’’, data următoare când planetele vor fi în această poziție fiind pe 25 noiembrie 2021.

3. O cometă va ajunge foarte aproape de Terra. Evenimentul va cauza cutremure și alte dezastre naturale.

Citeste si: A prezis Nostradamus pandemia coronavirus? Ce scria medicul in urma cu 500 de ani

Explicațiile lui Nostradamus

Încă din 1993, potrivit lui Nostradamus, energiile negative au început să degradeze societățile. Degradarea a putut fi obervată prin accentuarea laturii materialiste a oamenilor.

Evenimentele următoare vor fi o expresie a luptei dintre bine și rău care va caracteriza perioada următoare.

Nostradamus a fost un medic și farmacist francez. El a scris lucrarea Les Propheties, apărută în 1555. De atunci, cartea a devenit foarte populară în toată lumea, creând un cult în jurul său.

Citeste si: Este infricosator! Ce a prezis Nostradamus pentru 2020 pare ca deja se intampla

Lucrările lui sunt realizate din catrene, însă de multe ori ele au fost interpretate sau traduse greşit. Nostradamus este o figură proeminentă a Renașterii Franceze, iar previziunile sale sunt strâns legate de aplicarea Codului Bibliei.

Citeste si: Le fug oamenii din tara! De ce se muta britanicii in alte tari din Europa

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?