Profita la maxim de ultimele zile de vara! Vremea tine cu turistii de munte si mare

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:57

Ce e frumos se termina repede! Vara se cam apropie de sfarsit la munte.

Avem, însa, vesti bune pentru cei care vor sa mearga pe litoral în ultimul weekend de vara! Daca mai aveati vreun dubiu ca toamna e aproape, aruncati o privire pe aceste imagini de la munte: turistii care au urcat azi pe platoul Bucegilor s-au infofolit cu doua randuri de haine! Nici nu e de mirare! La Varful Omu, termometrele au aratat, peste noapte, 0 grade.

Vantul  care a batut in rafale pe creste a amplificat senzatia de frig.
Din cauza lui, nici telecabina care leaga statiunea Busteni de platoul Bucegi nu a functionat. E semn ca vremea se schimba, spun salvamontistii: „Trecem la toamna si oricand poate sa se raceasca, sa treaca pe minus, sa dea si zapada... 6:40 Oricand putem sa ne asteptam la vreme schimbatoare!”

Cine n-a vrut sa simta toamna mai devreme decat e cazul s-a dus pe litoral. Desi soarele a fost sfios si s-a ascuns dupa nori, turistii au profitat din plin de cele 28 de grade Celsius.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Pana la paltoane, domnisoarele se concentreaza pe accesoriile pretioase. Acum ca soarele nu le mai face concurenta, bijuteriile din aur sunt considerate pesemne mai la moda ca niciodata!

La sfarsitul saptamanii, pe litoral, temperaturile scad pana la 25 de grade Celsius, insa va fi o vreme perfecta de plaja, pentru ca soarele va fi la datorie.