##VIDEO96269##
INGREDIENTE:
Crema de branza:
-140g branza Philadelphia
-1 galbenus de ou
-7 g zahar
-frisca
Gogosele de profoterol: -200 ml alap
-80g
-100g faiana
-3 oua
Decor:
-fulgi de migdale
-ciocolata
Mod de preprare:
Se freaca galbenusul cu zaharul se adauga branza philadelphia se amesteca dupa care se adauga frisca batuta si de da la frigider. Gogoselele de profiterol :se pune pe foc apa untul un praf de sare si putin zahar cand au fat in clocot se adaufa faina se amesteca bn se mai lasa puptin pe foc dupa care se ia si incep sa se adauge oualele pe rand mestecan bine aluatul obtinut se pune intrun pos cu sprit si incepe sa se modeleze se dau la cuptor la 200 grade timp de 15 minute. Dupa ce sau copt se lasa sa se raceasca se umple cu crema de branza sse aseaza pe o farfurie in forma de piramida se toarna ciocolata topita si se presara fulgi de migdale.
Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul
Reteta
trimisa de Oana Simion pe concurs.kanald.ro!