Progam TV Live Stream Online „Bravo, ai stil! Celebrities” - Ediția de joi, 16 decembrie 2021 - VIDEO. Conflict între Amna și Raluca Dumitru: „Plec pentru că nu mai pot să o ascult”

Autor: Bianca Hriscu

Raluca Dumitru, ieșire nervoasă în ediția de joi a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”

Sursa: Captură KANAL D

O nouă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, presărată cu replici acide, va fi difuzată la Kanal D joi, 16 decembrie 2021, de la ora 22:30. Urmărește-o și online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Să vină în fața juraților cu cele mai interesante ținute și să impresioneze prin eleganță și stil pare o sarcină din ce în ce mai grea pentru concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Nicoleta Dragne va claca în ediția de joi, 16 decembrie 2021, a emisiunii, iar între Raluca Dumitru și Amna va izbucni un nou conflict.

Raluca Dumitru va părăsi platoul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”. Tensiuni și conflicte puternice în ediția de joi a emisiunii

Nervi întinși la maximum și foarte multe momente tensionate în ediția de joi a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”. Nicoleta Dragne, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, va mărturisi că i se pare din ce în ce mai greu să facă față acestei provocări și că lipsa timpului o pune serios în dificultate.

„Nu am timp să fac...să și filmăm și gale și ținute.”,

va spune Nicoleta Dragne printre lacrimi.

Ieșirea nervoasă a concurentei de la „Bravo, ai stil! Celebrities” o va scoate din minți pe Raluca Bădulescu. Aceasta o va pune la punct pe concurentă și va profita de ocazie pentru a-i atrage atenția că și restul concurentelor se află într-o situație similară.

„Restul colegelor tale de unde sunt pregătite? Voi vă faceți un serviciu sau un deserviciu.

Nu ne votează pe noi oamenii”, va spune Raluca Bădulescu. 

Pe de altă parte, în platoul emisiunii se vor încinge din nou spiritele. Raluca Dumitru și Amna vor intra din nou în conflict, iar în cele din urmă, Raluca va decide să părăsească platoul emisiunii. 

Amna va spune despre Raluca Dumitru că a acumulat o serie de frustrări de-a lungul competiției.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Amna: Cred că Raluca are niște frustrări foarte mari în interiorul ei.

Raluca Dumitru:  Eu plec ca să termine ea, că nu pot să o ascult.

Chiar nu pot să te ascult, sincer...

Dacă vor reuși concurentele să facă pace în cele din urmă, dar și ce părere vor avea jurații despre aceste tensiuni poți vedea în ediția de joi a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată la Kanal D începând cu ora 22:30. Dacă nu ești în fața televizorului, atunci poți urmări emisiunea și online pe https://www.kanald.ro/live.html.   

Citeste si: Cum arată și cu ce se ocupă sora Vivianei Sposub de la Bravo, ai stil! Celebrities. Cele doua seamănă atât de tare încât ai zice că sunt gemene

Vezi Online Video emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” Live pe Kanal D

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, show-ul despre modă și stil, face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D. Emisiunea este difuzată la TV în serile de miercuri, joi și vineri, de la ora 22:30, iar gala „Bravo, ai stil! Celebrities” are loc sâmbăta, de la ora 22:00.

„Bravo, ai stil! Celebrities” reprezintă o provocare pentru toate concurentele sezonului cu numărul 7, dar și cea mai bună ocazie pentru a demonstra că au stil și că știu să facă cele mai inspirate alegeri vestimentare.

Citeste si: Viviana Sposub la Bravo, ai stil! Celebrities: "Am ajuns la ginecolog, am făcut controlul și da, sunt însărcinată!"

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.