Prognoza meteo 15 iunie. Vreme instabila, la Bucuresti si in tara. Ce temperaturi avem

Autor: L.S.
Actualizat: 15 iun 2020, 08:47

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru luni, 15 iunie 2020.

In România, instabilitatea atmosferică se va menține accentuată. În vestul, centrul, sudul țării și local în rest, vor fi perioade cu înnorări, averse, frecvente descărcări electrice, intesificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină.

Vremea în tara, 15 iunie 2020

Ploile care vor cădea vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și izolat 40…60 l/mp.

Menționăm că temperturile maxime, vor fi în general mai scăzute decât în ziua precedentă și se vor încadra între 19 grade în estul Transilvaniei și 28 de grade în sud-vestul Olteniei, iar valorile minime se vor încadra între 12 și 19 grade C.

Vremea în București, 15 iunie 2020

Și în București, vremea se va menține instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, iar posibil poate cădea și grindină.

Ploile vor avea un caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Temperatura maximă va fi mai scăzută decât în ziua precedentă și va fi de 24-25 grade C, iar cea minimă de 16-17 grade C.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Se schimba vremea. Meteorologii avertizeaza: averse torentiale, grindina si vijelii

Citeste si: Prognoza meteo pe o luna. Cum va fi vremea in fiecare saptamana

Citeste si: Vine furtuna! Atentionare meteo de ploi torentiale si vijelii in 32 de judete

 

 

Taguri: