Prognoza meteo 16 noiembrie 2020: Iarna isi intra in drepturi in toata tara!

Author: Oana Iosif
Actualizat: 15 nov 2020, 15:49
Prognoza meteo pentru luni, 16 noiembrie 2020

Noiembrie este una dintre cele mai friguroase si mohorate luni din an. Denumita si brumar, aceasta este chiar inceputul iernii.

Primele ninsori isi fac aparitia in luna noiembrie, de obicei, deoarece temperaturile scad destul de mult. 

Cum va fi vremea pe 16 noiembrie 

Vremea va fi putin mai rece decat se asteapta pentru perioada din calendar. Dimineata va fi racoare in toata tara, iar spre pranz temeperaturile vor creste. 

Citeste si: Horoscop luni, 16 noiembrie 2020. O zodie începe săptămâna în mare formă și se va bucura de anumite beneficii

Apar si primele ninsori in interiorul arcului carpatic, mai ales la altitudini inalte. Maximele zilei de luni, 15 noiembrie 2020, vor fi cuprinse intre 15 si minim 7 grade Celsius. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

In unele zone din tara, dimineata poate aduce ceata. Precipitatiile nu isi vor face simtita prezenta. Soarele poate iesi in a doua parte a zilei mai ales in zona de est si sud-est a tarii. 

Ce prognoza a emis ANM pentru saptmana urmatoare

Valorile termice vor fi mai mici decat cele specifice pentru aceasta perioada in toata tara, potrivit datelor oferite de meteorologi.

Zonele estice vor fi cele mai afectate de aceasta scadere brusca. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul intregii tari, dar mai ales in zonele montane, unde pot aparea si primele ninsori in anumite regiuni. 

Citeste si: Prognoza meteo duminica, 15 noiembrie: Un val de aer rece loveste Romania

 

Taguri: