Prognoza meteo 20 februarie! Se strica vremea! Ce temperaturi vom avea in Bucuresti si in tara!

Author: O.P.

Vremea se schimbă de joi iar în unele zone ale țării sunt așteptate ninsorile.

Precipitațiile nu vor fi însemnate cantitativ ca să pună probleme din punct de vedere al traficului. 

Precipitațiile mixte, lapoviță și ninsoare își vor face simțită prezența în vestul, centrul și nordul teritoriului. Cantitățile de apă vor fi moderate, iar la altitudini de peste 500 de metri, acolo unde sunt așteptate ninsori, se va depune un strat subțire de zăpadă.

Citeste si: Atentie! Se schimba vremea! Anuntul facut de ANM pentru ziua de azi!

Prognoza meteo 20 februarie!

În vestul țării cerul va fi variabil, iar temperaturile maxime nu vor depăși 9 grade Celsius.

În București nu se schimbă semnificativ regimul termic. Mai exact, temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 9 grade Celsius. Cerul va fi înnorat și sunt prognozate ploi slabe pe tot parcursul zilei.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Alerta Coronavirus! Un barbat din Resita s-a prezentat la spital cu simtome de coronavirus. Probele au ajuns la Bucuresti

În Iași, în Bacău, în Craiova și în Galați se vor înregistra temperaturi maxime de 10 grade Celsius, iar cerul va fi înnorat. În Timișoara și în Satu Mare, maximele nu vor depăși 9 grade Celsius, cerul va fi înnorat și își vor face apariția și ploile.

La malul mării se vor înregistra 8 grade Celsius, iar cerul va fi înnorat. În Sibiu și în Brașov sunt așteptate cele mai scăzute temperaturi, respectiv 5 și 4 grade Celsius și ploi ce se vor transforma în ninsori, arată impact.ro. 

Citeste si: Prognoza meteo. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Directorul ANM a facut anuntul

 

Taguri: