Prognoza meteo 20 noiembrie. Vreme închisă, cu ploi și ninsori. Vânt puternic și ceață

Autor: L.S.
Actualizat: 20 nov 2019, 09:15

Specialistii ANM au anunțat că miercuri, 20 noiembrie, vom avea parte de vreme închisă, cu ploi moderate cantitativ și ninsori, în unele zone, vânt puternic pe crestele Carpaților Meridionali și ceață dimineața și seara.

Prognoza meteo ANM, miercuri, 20 noiembrie

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) au anunțat că astăzi, miercuri, 20 noiembrie, vremea va fi în general închisă. Aria ploilor se va extinde, treptat, dinspre sud-vest, și va cuprinde cea mai mare parte a teritoriului. În zonele montane și în regiunile sud-vestice, ploile vor fi în general moderate cantitativ. În zona Carpaților Meridionali și în cea deluroasă a Olteniei se vor cumula local 15…25 l/mp și izolat peste 30 l/mp.

Tot la munte, la peste 1800 m altitudine, în cursul nopții, ploile se vor transforma în lapoviță ori ninsoare.

Vântul va face și el parte din peisaj și va avea intensificări îndeosebi pe crestele Carpaților Meridionali, unde rafalele vor depăși 80…90 km/h, iar temporar și la cote mai reduse și în sud-vestul teritoriului, cu precădere în sudul Banatului. Cât despre valorile de temperatură, chiar dacă sunt în scădere în regiunile estice, vor continua să se situeze peste cele normale perioadei, cu maxime cuprinse între 10 și 19 grade Celsius și minime între 3 și 12 grade Celsius.

Pe spații mici, mai ales la primele ore ale dimineții, va fi ceață.

Citeste si: Directorul ANM despre cea mai grea iarna din ultimii 100 de ani: "E foarte posibil să avem fenomene extreme"

Citeste si: Prognoza meteo pe o luna. Cum va fi vremea pana la jumatatea lui decembrie. Cand ninge cu adevarat

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vremea în București

Maxima de astăzi, 20 noiembrie, este de 17 grade Celsius, care se va simți cu un grad mai puțin. Cerul va purta și nori și soare, procentul de precipitații este de 25%, iar vântul va sufla din est, cu 18 kilometri pe oră, în rafale atingând 28 kilometri pe oră. A doua parte a zilei aduce 12 grade Celsius, temperatură ce se va simți cu 4 grade mai puțin.

Încet, își vor face loc și aversele de ploaie, procentul de precipitații fiind de 77%, în timp ce vântul va sufla cu o putere de 17 kilometri pe oră, în rafale atingând 24 kilometri pe oră.

citeste mai mult pe playtech.ro

Citeste si: Prognoza meteo pe o luna. Cum va fi vremea pana pe 2 decembrie 2019. Schimbari drastice de temperaturi

Citeste si: Prognoza meteo iarna 2019- 2020. Craciun si Revelion- cum va fi vremea

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.