Prognoza meteo 5 septembrie 2022. Cum va fi vremea în Capitală, dar și în restul zilelor săptămânii

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 05 sep 2022, 09:50

Iată cum va fi vremea în Capitală mâine, 5 septembrie 2022, dar și în restul zilelor săptămânii. Temperaturile vor fi mai mici decât în mod normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo pentru 5 septembrie și restul săptămânii a fost emisă. Iată ce temperaturi se vor înregistra în București, începând cu ziua de azi și până vineri.

Prognoza meteo 4 septembrie 2022. Vremea în Capitală

În Capitală, temperaturile vor fi puțin mai mici decât ar trebui să fie în această perioadă. Valorile minime nu vor depăși 11- 13 grade Celsius.

Cerul va fi temporar înnorat, iar vântul va bate slab până la moderat.

Citeste si: China a ordonat închiderea temporară a fabricilor din cauza celei mai puternici călduri resimțite în ultimii 60 de ani. Temperaturile au depășit 40 de grade

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prognoza meteo 5 septembrie 2022. Vremea în Capitală

În Capitală, temperaturile vor fi în continuare mai mici decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va fi temporar înnorat, iar vântul va bate slab până la moderat. Valorile temperaturilor maxime nu vor depăși 22 de grade Celsius, iar cele minime se vor încadra între 12- 14 grade Celsius.

Prognoza meteo 6 septembrie 2022. Vremea în Capitală

Temperaturile în București vor fi apropiate de valorile normale pentru acest interval, dar dimineața și noaptea va fi răcoare. Cerul va fi temporar înnorat, vântul va bate în general slab iar temperaturile maxime nu vor depăși 24- 25 de grade Celsius. Temperaturile minime se vor păstra între 11- 14 grade Celsius.

Citeste si: Furtunile au făcut prăpăd în țară. Inundații pe Valea Oltului, după ploi torențiale. Traficul, îngreunat

Prognoza meteo 7 septembrie 2022. Vremea în Capitală

Vremea începe să se încălzească în Capitală. Cerul va fi instabil, cu unele înnorări trecătoare, iar vântul va bate slab până la moderat. Temperatura maximă se va păstra între 25- 27 de grade Celsius, iar cea minimă între 11- 14 grade Celsius.

Prognoza meteo 8 septembrie 2022. Vremea în Capitală

Vremea continuă să se încălzească în oraș. Cerul va fi variabil, vântul va bate slab spre moderat. Temperaturile maxime nu vor trece de 28- 29 de grade Celsius, iar cele minime se vor păstra între 13- 15 grade Celsius.

Prognoza meteo 9- 10- 11 septembrie 2022. Vremea în Capitală

De vineri și până în weekend, vremea va continua să fie călduroasă, iar în a doua parte a zilei este posibil să plouă.

Temperaturile se vor păstra în intervalul 27- 29 de grade.