PROGNOZA METEO 6 septembrie - 4 octombrie. Cum va fi vremea în următoarele săptămâni

Author: Lavinia Medrea
PROGNOZA METEO 6 SEPTEMBRIE - 4 OCTOMBRIE
Sursa: PixaBay

Prognoza meteo 6 septembrie - 4 octombrie. Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Când va ploua în România în următoarele săptămâni?

Prognoza meteo 6 septembrie- 4 octombrie. Află cum se prezintă vremea în România în următoarele săptămâni.

PROGNOZA METEO 6 SEPTEMBRIE- 13 SEPTEMBRIE

În această săptămână, temperatura se va situa sub valorile normale pentru această perioadă în toate regiunile României. Șansele să apară ploi sunt scăzute pe tot teritoriul României, în special la munte.

Temperaturile scăzute se vor simți în București, în special dimineața și seara, însă vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi mai mult senin pe tot parcursul zilei.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Termometrele vor arăta o temperatură maximă care se va încadra între 23- 25 de grade Celsius, în timp ce temperaturile minime vor atinge 9- 11 grade Celsius.

PROGNOZA METEO 13 SEPTEMBRIE- 20 SEPTEMBRIE

Temperatura aerului va atinge valori normale pentru această perioadă în toată țara. Șansele să apară precipitații sunt apropiate de valorile normale pentru această săptămână, puțin mai mici local, în estul țării.

Citeste si:// Prognoza meteo ANM septembrie 2021// Află cum va fi vremea în luna septembrie la nivelul întregii țări

PROGNOZA METEO 20 SEPTEMBRIE- 27 SEPTEMBRIE

Temperatura aerului se prezintă normală pentru această săptămână în întreaga țară. Precipitațiile vor atinge valori normale pentru această săptămână.

PROGNOZA METEO 27 SEPTEMBRIE- 4 OCTOMBRIE

Temperaturile vor fi ușor scăzute sub valorile normale pentru această săptămână în nord-estul țării. În restul țării, temperaturile se prezintă normale în această perioadă.

Citeste si: Avertizare meteo! Meteorologii au emis cod galben de ploi. HARTA zonelor afectate

Cantitățile de ploaie vor fi destul de mici în vest și nord-vestul țării. În restul României, valorile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Zonele în care plouă mai mult, în general, în septembrie 

"Cantităţi sub 30 mm sunt caracteristice unor zone restrânse din Delta Dunării şi vestul Transilvaniei. Astfel, valori între 50 şi 75 mm se înregistrează în Subcarpaţi, pe areale extinse din Transilvania, în Dealurile Vestice, Maramureş, vestul şi nordul Moldovei; cantităţi medii de peste 75 mm se înregistrează doar în zona montană, acestea depăşind 100 mm izolat, în

zonele montane din Banat, dar şi la altitudini de peste 2000 metri", se scrie într-un raport efectuat de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).