Prognoză meteo actualizată până joi: Vremea se schimbă în următoarele zile

Autor: Raluca Ionita
Actualizat: 19 nov 2020, 22:35
Prognoză meteo actualizată până joi: Vremea se schimbă în următoarele zile

Prognoză meteo actualizată până joi. Pentru începutul lunii octombrie vremea se menține caldă în orele amiezii, mai ales în sud și sud-est.

 

Prognoză meteo actualizată marți

În sud-vest, cerul va fi variabil în primele ore ale zilei, iar în restul intervalului și al țării va fi mult mai senin.

Vârful suflă moderat, cu intensificări în prima parte a intervalului pe crestele montane. Temperaturile maxime sunt cuprinse în general între 20 şi 29 de grade, iar minimele între 6 şi 17 grade. Temperaturile sunt mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 1 grad.

În anumite zone, dimineața și noaptea își va face apariția ceața.

Prognoză meteo actualizată miercuri

Vremea se menține mai caldă în orele amiezii decât în mod normal în această perioadă, local este chiar deosebit de caldă, în special în jumătatea de sud a țării.

Cerul este variabil, mai mult senin ziua, în aproape toate regiunile, însă cu innorări accentuate, averse și descărcări electrice temporar accentuate, în a doua partea a zilei, în zona de vest și nord-vest și pe arii extinse în zona centrală și la munte.

Citeste si: Meteo octombrie. Meteorologii anunță că vara revine: Temperaturi extreme în România

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Vine GERUL! Val de aer polar peste România! Scăderi extreme de temperatură! Când va ajunge frigul în România

Citeste si: Avertisment ANM: Cod portocaliu de vreme extremă în România. Care sunt zonele afectate

Prognoză meteo actualizată. Cantitățile de apă sunt mai însemnate.

Vântul suflă moderat, cu intensificări la munte și pe creste, asta în prima parte a intervalului local în est, dar de scurtă durată şi în timpul ploilor, când foarte probabil, pe spaţii mici va lua aspect de vijelie.

Maximele sunt cuprinse între 20...22 de grade pe litoral şi 31...32 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime între 8 şi 17 grade.

Prognoză meteo actualizată joi

Prognoză meteo actualizată. Vremea se anunță în general instabilă. Se anunță înnorări temporar accentuate şi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificãri ale vântului, şi pe spaţii mici foarte probabil vijelii, în prima parte a intervalului în vestul, centrul şi nordul ţării precum şi la munte, iar seara şi noaptea şi în restul teritoriului.

La munte, la altitudini mai mari de 1500 m, cu șanse mai ridicate în a doua parte a nopţii, trecător vor fi precipitaţii şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Pe arii restrânse, se anunță și cantităţile de apă vor fi însemnate.

Temperaturile scad semnificativ în comparație cu ziua anterioară în vest, centru și nord. Vor fi în continuare mai ridicate decât cele specificei datei în restul zonelor, unde vor fi cuprinse în general, între 17 şi 28 de grade, iar cele minime se vor încadra între 2 şi 15 grade.