PROGNOZA METEO: Ai planuri in weekend? Vezi cum va fi vremea sambata si duminica

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:29

Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua, local in regiunile estice si de sud-vest si pe arii restranse in restul teritoriului.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si pe litoral, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

 

Temperaturile maxime vor fi de la 12- 13 grade in centrul Moldovei pana la 22- 23 de grade in sudul Dobrogei, iar cele minime, mai ridicate decat in mod obisnuit la aceasta data, se vor incadra in general intre 6 si 16 grade.

 

La Bucuresti cerul va prezenta innorari temporare si trecator, mai ales in primele ore ale zilei, va ploua slab.

Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 19- 20 de grade, iar cea minima de 10- 11 grade.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Duminica, pe un fond termic caracterizat de valori peste mediile climatologice ale datei, cerul va avea innorari temporare in cursul zilei, dar numai pe arii restranse vor fi ploi slabe.

 

Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 24 de grade, iar cele minime in general intre 6 si 16 grade.

 

Spre sfarsitul intervalului, in zonele joase se va semnala ceata. 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.