PROGNOZA METEO: ai planuri in weekend? Vezi cum va fi vremea sambata si duminica

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:49

Sambata, in jumatatea de nord-vest a tarii vremea se va raci, vor fi innorari si local va ploua. In restul tarii, temperaturile se vor mentine mult mai ridicate decat cele obisnuite la mijlocul lunii septembrie, cerul va fi variabil, cu innorari si ploi pe arii restranse, spre seara si noaptea.

Ploile, in general slabe, vor avea mai ales caracter de aversa si izolat vor fi posibile descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate.

Temperaturile maxime vor fi de la 18- 20 de grade in Banat  pana la 33- 34 de grade in estul Munteniei, iar cele minime se vor incadra in general intre 10 si 20 de grade.

In Bucuresti, vremea se va mentine calda pentru aceasta data.
Cerul va fi variabil cu innorari spre seara si noaptea, cand vor fi conditii sa ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 32 de grade, iar cea minima va fi de 16- 18 grade.

Duminica, in tara, valorile termice vor deveni apropiate de mediile climatologice ale datei. Cerul va avea innorari si va ploua local in Muntenia, Oltenia, sudul Banatului si al Transilvaniei, precum si in zonele de munte.


 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.