Prognoza meteo ANM 20 iunie 2022. Vremea va fi călduroasă și vântul va sufla slab

Author: Madalina Maftei

Prognoza meteo ANM 20 iunie 2022. Vremea va fi călduroasă și vântul va sufla slab

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 20 iunie 2022. Cum va fi vremea în țară la început de săptămână?

Potrivit meteorologilor, luni, 20 iunie 2022, vremea va fi călduroasă și vântul va sufla slab. La munte vremea va fi instabilă și există șanse ca precipitațiile să-și facă simțită prezența. Iată cum va fi vremea la început de săptămână:

Prognoza meteo ANM 20 iunie 2022. Cum va fi vremea în toată țara

Luni, cerul va fi mai mult senin, exceptând pe parcursul zilei zonele montane, iar în a doua parte a intervalului nordul și nord-vestul țării unde vor fi înnorări temporare și pe alocuri se vor semnala ploi de scurtă durată

și descărcări electrice. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări locale și temporare noaptea în zona montană, dar de scurtă durată și asociate ploilor. Temperaturile maxime care se vor înregistra la început de săptămână se vor încadra între 26 și 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 22 de grade, mai scăzute în depresiuni spre 8 grade. 

Citeste si: Avertizarea zilei de la meteorologi! Va fi cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii. Ce zone din România vor fi afectate

Prognoza meteo ANM 20 iunie 2022. Cum va fi vremea în București 

În București, vremea se va menține frumoasă și călduroasă, perfectă pentru o plimbare în aer liber. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab şi moderat.

În Capitală, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

Citeste si: Prognoza meteo ANM 18 iunie 2022. Ploi, dar temperaturi ridicate! Ce ne așteaptă sâmbătă