Prognoza meteo ANM 26 decembrie 2020: Vom avea parte de NINSORI in a doua zi de Craciun

Author: Oana Iosif

Vesti bune pentru romani. Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat cum va fi vremea in toata tare pe 26 decembrie 2020, in a doua zi de Craciun.

Desi temperaturile sunt unele destul de ridicate pentru aceasta perioada a anului, sambata si duminica vremea se va raci in toata tara. Ba mai mult, vom avea parte si de ninsori in a doua zi de Craciun

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru joi, 24 decembrie. Vremea se incalzeste! Unde vor persista ploile!

Cum va fi vremea pe 26 decembrie, in a doua zi de Craciun

In a doua zi de Craciun vremea se raci simtitor in intreaga tara. In anumite zone vor aparea averse sub forma de ninsoare sau burnita. Temperaturile  se vor incadra intre 1 si 5 grade Celsius.

In zonele montane, aversele isi vor face aparitia sub forma de ninsori. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

”În jumătatea de sud a ţării temporar vor fi precipitaţii în general moderate cantitativ, local se vor depăşi 15...25 l/mp şi izolat 30 l/mp. Acestea vor fi predominant sub formă de ploaie, exceptând seara de sâmbătă (26 decembrie) şi noaptea de sâmbătă spre duminică (26/27 decembrie), când în sudul Banatului, al Transilvaniei şi al Moldovei şi pe alocuri în Oltenia şi Muntenia, vor fi mai ales ninsori şi lapoviţă.

Vântul se va intensifica treptat, iar duminică (27 decembrie), local va atinge la rafală viteze în general de 40...50 km/h”, anunţă meteorolorgii în prognoza pentru intervalul 26 decembrie, ora 10:00 – 28 decembrie, ora 10:00.

Citeste si: Astăzi, 25 decembrie, este Naşterea Domnului. Ce nu trebuie să faci în ziua de Crăciun