Prognoza meteo ANM dumincă, 28 noiembrie 2021. Va continua să ningă la munte, iar în jumătatea sud-estică temperaturile vor ajunge până în jurul valorii de 17 grade!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 nov 2021, 17:46

Prognoza meteo pentru duminica, 28 noiembrie 2021

Sursa: unsplash.com

ANM a anunțat prognoza meteo pentru dumincă, 28 noiembrie 2021. Iată cum va fi vremea în ultima zi a săptămânii!

Ziua de duminică, 28 noiembrie 2021, va aduce vreme mai caldă decât media normală a perioadei la care ne aflăm în partea de sud și de su-est a țării și vreme mohorâtă și mai rece în restul țării, iar pe crestele montane înalte va continuă să ningă. Meteorologii au anuntat ca vremea se va raci mult mai mult de saptamana viitoare. 

Prognoza meteo ANM duminică, 28 noiembrie 2021. Cum va fi vremea în principalele zone ale țării?

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru duminică, 28 noiembrie. Astfel, la final de weekend, vremea va deveni mult mai caldă decât ar fi normal la această dată calendaristică. În zonele din jumătatea de vest a ţarii cerul se va înnora treptat şi aria ploilor se va extinde, mai ales începând cu orele amiezii. În unele locuri cantitățile de precipitaţii vor fi moderate cantitativ.

La munte, pe crestele montane înalte, se vor semnala ninsori sau lapoviţă. În restul țării, cerul va fi temporar innorat, iar ploile își vor face aparita pe suprafeţe mici. Vântul va suflă slab şi moderat, cu intensificări susţinute pe crestele montane, cu viteze mai mari în Carpaţii Meridionali, dar izolat şi la viteze mai mici şi în restul teritoriului, mai ales în Banat şi Dobrogea.
Temperaturile maxime se vor situa între 8 şi 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, între 1 şi 9 grade.

Pe arii restrânse în zonele joase de relief se va semnala ceaţă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Vremea în București pe 28 noiembrie 2021

În Capitală, vremea va deveni mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu ceaţa dimineaţa, dar cu înnorari şi posibil ploi slabe, spre seară.

Vântul va suflă slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de în jur de 16 grade, iar cea minimă se va situa între 6 și 8 grade.

Citeste si: Iarna ajunge în România! Administrația Națională de Meteorologie a anunțat care vor fi cele mai afectate zone

Vremea în Brașov pe 28 noiembrie 2021

Meteorologii anunță vreme caldă, cu cer predominant înnorat mai ales după amiază.

Temperatura maximă va ajunge până la 14 grade. Noaptea, cerul va fi înnorat, însă temperaturile minime ajung până la 6 grade și vor fi șanse să apară ploi sporadice.

Vremea în Timișoara pe 28 noiembrie 2021

Ziua de duminică va aduce vreme ploioasă în Timișoara. Cantitățile de precipitații vor fi destul de însemnate cantitativ. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă de 8 grade.

Vântul va prezența intensificări moderate.

Citeste si: Prognoza meteo ANM sâmbătă, 27 noiembrie 2021. Se întorc ninsorile! 13 județe din țară, sub cod galben de vânt şi ninsoare viscolită