Prognoza meteo ANM duminică, 1 ianuarie 2023. Temperaturi de primăvară în toate regiunile țării! Iată unde se vor înregistra valori termice de până la 18 grade Celsius!

Author: Ana Filip
Actualizat: 31 dec 2022, 16:42

In prima zi a Noului An, vremea va fi mai caldă decât ar fi normal pentru data din calendar 

Sursa: PixaBay

În prima zi a Noului An vremea va fi neobișnuit de caldă pentru această perioadă. Temperaturile se vor menține peste media normală.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de duminică, 1 ianuarie 2023, anunță o vreme mult mai blândă și caldă decât ar fi fost normal pentru această perioadă. Iată cum va fi vremea în București, dar și la celelalte regiuni ale României.

Prognoza meteo ANM duminică, 1 ianuarie 2023. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

În prima zi a Noului An, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat că vremea se va menține mai caldă în aproape toate regiunilor țării.

Maximele din timpul zilei de 1 ianuarie 2023 se vor situa între 8 și 18 grade Celsius, iar cele minime, se vor încadra între -2 și 8 grade Celsius.

Meteorologii au anunțat că cerul va fi variabil și doar izolat se vor semnala ploi slabe în nordul Carpaților Orientali. Mai ales în a două parte a nopții pe arii restrânse se va semnala ceață sau nori joși, însă nu vor există șanse de ploaie.

Vântul va suflă slab până la moderat, cu ușoare intensificări pe vârfurile montane, mai ales ale Carpaților Orientali. Cele mai ridicate valori termice se vor înregistra în Dealurile de Vest.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Vremea în București duminică, 1 ianuarie 2023

În Capitală, vremea va fi caldă, cu temperaturi mult mai mari decât în mod obișnuit în prima luna anului.

Temperatura maximă va fi cuprinsă între 13 și 14 grade Celsius, iar cea minimă se va situa între 2 și 4 grade Celsius. Cerul va fi predominant senin, iar dimineața vor fi condiții de ceață. Vântul va suflă slab.

Citește și: Prognoza meteo ANM vineri, 30 decembrie 2022. Masa de aer cald persistă. Ce temperaturi se vor atinge

Vremea în Brașov duminică, 1 ianuarie 2023

La munte, meteorologii au anunță o vreme frumoasă cu maxime de până la 12 grade Celsius, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 2 grade Celsius. Pe parcursul zilei va fi soare, cu înnorări trecătoare, iar vântul va suflă slab până la moderat. Pe durata nopții cerul va fi parțial noros.

Vremea în Constanța duminică, 1 ianuarie 2023

La malul marii, în prima zi a anului 2023, cerul va fi predominant însorit pe toată durata zilei, cu unele înnorări trecătoare, însă atmosfera va fi una plăcută, asemenea unei zile de primăvară,

înregistrându-se o maximă de 14 grade Celsius. Noaptea, cerul va fi senin, iar temperatura minimă va ajunge până la 5 grade Celsius.

Citește și: Vremea Revelion 2023. Meteorologii anunță maxime de până la 15 grade. Prognoza meteo ANM sâmbătă, 31 decembrie 2022