Prognoza meteo ANM duminică, 1 mai 2022. Vreme în general frumoasă de Ziua Muncii. Unde va ploua

Author: Marina Ionescu

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza meteo pentru duminică, 1 mai 2022.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că temperaturile sunt într-o ușoară creștere.  Ce temperaturi se vor înregistra în România? 

Citeste si: Prognoza meteo ANM sâmbătă, 30 aprilie 2022. Temperaturile se mențin sub normalul perioadei. Cum va fi vremea la mare

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

În prima zi a lunii mai, vremea va fi în general frumoasă, cerul va fi variabil, cu înnorări şi averse slabe în anumite zone din ţară.

Pe timpul nopții cerul va fi variabil, cu unele înnorări și vr fi posibile ploi de scurtă durată în zonele de munte, în nordul Olteniei și nord-vestul Munteniei.

De asemenea, vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului.

Temperaturile minime vor fi cuprinse între 0 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 10- 11 grade pe litoral și în Dealurile de Vest.

În zonele joase, izolat se va forma ceață.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Prognoza meteo în luna mai 2022. Cum va fi vremea în ultima lună din primăvara acestui an  

De-a lungul zilei, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales după-amiază și seara, când vor fi averse slabe, local în zonele montane și submontane și izolat în rest, cu o probabilitate mai mare în vest.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-vestul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 23 de grade, iar cele minime între 1 grad în depresiunile Carpaților Orientali şi 11 grade în Dealurile de Vest și pe litoral. Dimineața și noaptea, în zonele joase, izolat vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo ANM 1 mai 2022: Vremea în București

De-a lungul zilei, vremea în București va fi una calmă, cerul va fi senin doar dimineața, se va înnora pe timpul zilei și seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi.

Temperatura maximă va fi de 20-22 de grade, iar cea minimă de 5-8 grade.

Citeste si: Avertisment de la ANM! Cod portocaliu de ploi în cinci județe. Alte 25 de județe sunt sub amenințarea codului galben

Prognoza meteo ANM 1 mai 2022: Vremea în Constanța

Pe 01 mai, soarele va putea fi văzut toată ziua pe cer, nu se vor forma deloc nori care să îl acopere. În această zi senină și calmă nu vor putea apărea ploile.

Temperatura maximă va fi de 15 de grade, iar cea minimă de 11 grade.

Prognoza meteo ANM 1 mai 2022: Vremea în Brașov

Duminică, 1 mai, vremea în Brașov va fi una calmă, cerul va fi senin doar dimineața, se va înnora pe timpul zilei și seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi.

Temperatura maximă va fi de 16 de grade, iar cea minimă de 3 grade.