Prognoza meteo ANM duminică, 11 decembrie 2022. Meteorologii anunță temperaturi de primăvară pentru ultima zi a săptămânii! Iată unde va fi cel mai cald!

Author: Ana Filip
Actualizat: 10 dec 2022, 18:12

Pentru duminică, 11 decembrie 2022, meteorologii au anunțat o vreme neobișnuit de caldă pentru această perioadă.

În Capitală, dar și în restul țării, temperaturile vor continuă să urce și în ultima zi a acestei săptămâni. Meteorologii au anunțat că temperaturile maxime vor ajunge duminică, 11 decembrie 2022, până la 17 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM duminică, 11 decembrie 2022. Meteorologii anunță temperaturi de primăvară pentru ultima zi a săptămânii

Pentru ultima și a săptămânii, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat că temperaturile înregistrate vor fi cu mult peste media normală a acestei perioade la care ne aflăm, asta pentru că o masă de aer cald a

pătruns încă de ieri deasupra României. Astfel, în toate regiunile țării, temperaturile maxime, dar și cele minime se vor situa peste media climatologică.

Duminică, 11 decembrie, vremea se mai încălzește în toată țară, iar maximele vor fi cuprinse între 14 și 18 grade Celsius. Însă se vor semnala și precipitații în aproape întreagă țară, dar mai ales în Muntenia și Dobrogea. În Banat, Crișana, Transilvania și Maramureș, temperaturile de vor situa între 7 și 12 grade Celsius, iar cele minime între -2 și 2 grade Celsius.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În zona Moldovei sunt anunțate ploi pe durata întregii zile, iar temperatura maximă va urcă până la 16 grade Celsius. În partea de sud a României se vor semnala precipitații abundente pe parcursul zilei de duminică, iar temperaturile maxime vor ajunge însă până la 12-18 grade Celsius și cele minime se vor situa între 0 și 5 grade Celsius.

Citește și: O masă de aer cald pătrunde în România. Temperaturi neobișnuit de mari pentru luna decembrie. Prognoza meteo ANM sâmbătă, 10 decembrie 2022.

Vremea în București duminică, 11 decembrie 2022

În Capitală, ziua de duminică va aduce vreme neobișnuit de caldă pentru această perioada. Temperaturile înregistrate vor fi mai mari decât cele din ziua de sâmbătă, iar vântul va suflă moderat.

Cerul va fi predominant noros, iar dimineață și seară vor există condiții de ceață și burniță. Meteorologii anunță maxime cuprinse între 13 și 16 grade Celsius. Valorile minime vor atinge 3 – 6 grade Celsius.

Vremea în Brașov duminică, 11 decembrie 2022

La Brașov se anunță o zi cu vreme închisă, duminică, 11 decembrie 2022. Cerul va fi înnorat pe toată durata zilei, iar maximă va ajunge până la 13 grade Celsius.

La lăsarea nopții, meteorologii anunță că vremea se va răci considerabil, ajungându-se la o minimă de 0 grade Celsius. Numai în zonele montane înalte vor există condiții de ninsoare asociate cu intensificări ale vântului.

Citește și: Temperaturi în creștere și precipitații sub formă de ploaie la început de weekend. Prognoza meteo ANM vineri, 9 decembrie 2022.

Vremea în Constanța duminică, 11 decembrie 2022

Pe parcursul zile de duminică, soarele își va mai face apariția printre nori, la Constanța. Meteorologii anunță o maximă de până la 17 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă din timpul nopții va ajunge până la 3 grade Celsius. Pe durata zilei dar și a nopții, vântul va suflă cu putere, atingând la rafală 50 km/h.