Prognoza meteo ANM duminică, 17 iulie 2022. Cum va fi vremea pe litoral în weekend? În nordul și centrul țării vremea se strică

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 16 apr 2023, 01:30

Prognoza meteo ANM duminică, 17 iulie 2022. Cum va fi vremea pe litoral în weekend? În nordul și centrul țării vremea se strică

Sursa: PixaBay

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru ziua de duminică, 17 iulie 2022. Cum va fi vremea pe litoral?

Meteorologii au emis prognoza pentru ziua de duminică, 17 iulie 2022. Vreme bună pe litoral, în schimb, în nordul și centrul țării temperaturile scad.

Prognoza meteo ANM duminică, 17 iulie 2022. Vremea pe litoral

Vremea se va menține călduroasă în sudul țării, dar în restul teritoriului, cu precădere în nord și centru, temperaturile vor scădea.Cerul va fi variabil, cu înnorări și pe alocuri averse însoțite de descărcări electrice în zonele montane și posibil în sud-est.

Local și temporar, mai ales pe parcursul zilei, vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari în nordul Moldovei și în sud-vestul Olteniei, unde vor fi rafale de 55...60 km/h.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 24 și 34 de grade, iar cele minime vor avea valori de la 3 grade în depresiunile din estul Transilvaniei, până la 20 de grade pe litoral. 

Pe litoral, vremea va fi caldă, iar disconfortul termic ridicat în orele amiezii. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare, în special noaptea. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 30 de grade, iar cele minime între 17 și 20 de grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 23 și 26 de grade.

Citeste si: Meteorologii britanici emit prima avertizare „roșie” pentru căldură excepțională, în condițiile în care recordurile istorice sunt pe cale să fie doborâte

Prognoza meteo ANM duminică, 17 iulie 2022. Vremea în București

În Capitală, vremea va fi răcoroasă, mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe alocuri vor fi averse și descărcări electrice, cu precădere în Carpații Orientali. Vântul va avea unele intensificări, mai ales pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură. Valorile termice vor fi în scădere față de ziua precedentă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Prognoza meteo sâmbătă, 16 iulie 2022: Caniculă, dar și furtuni și ploi torențiale! ANM emite avertizare!

 

 

 

 

 

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.