Prognoza meteo ANM duminică, 28 mai 2023. Românii vor avea parte de un sfârșit de weekend cu temperaturi ce ajung la 26 de grade Celsius

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 27 mai 2023, 12:54

Românii vor avea parte de un sfârșit de weekend cu temperaturi ce ajung la 26 de grade Celsius

Sursa: Unsplash

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de duminică, 28 mai 2023.

Potrivit meteorologilor, duminică, 28 mai 2023, vremea aduce temperaturi apropiate de normele perioadei. Iată cum va fi vremea în România, la sfârșit de weekend.

Prognoza meteo ANM duminică, 28 mai 2023. Cum va fi vremea în țară

Duminică, 28 mai, vremea va fi în general instabilă, mai ales după amiaza și seara, în vest, sud și centrul țării, vor fi intervale cu înnorări temporale accentuate, averse cu aspect torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, rafale și vijelii.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20-29 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 și 19 grade Celsius. 

Citește și: Litoralul pentru toţi 2023. Ce prețuri sunt pe litoral și cât costă o noapte all inclusive la Mamaia

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Prognoza meteo ANM duminică, 28 mai 2023. Cum va fi vremea în București

În Capitală vor fi în jur de 24 de grade și un cer variabil. Vântul va sufla moderat, iar temperaturile minime vor fi în creștere ușoară și se vor înregistra în jur de 14 grade Celsius.

Citește și: România va fi lovită de un ciclon mediteranean! Vom avea o săptămână de grindină, ploi torențiale și vijelii

Prognoza meteo ANM marți, 28 mai 2023. Vremea în Constanța

Cerul va fi înnorat, iar vântul va sufla cu 19 km/h. Temperatura maximă va fi de 13 grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius. Indicele UV este 9 din 10.

Prognoza meteo ANM marți, 28 mai 2023. Vremea în Brașov

Cerul va fi în mare parte senin, cu șanse mari de precipitații și furtuni, iar vântul va sufla cu o viteză de până la 11 km/h.

Temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius, iar cea minimă de 10 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM marți, 28 mai 2023. Vremea în Focșani

Cerul va fi înnorat pe tot parcursul zilei, vântul va sufla cu 19 km/h, iar temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius. Pe timpul nopții cerul va fi înnorat, însoțit de furtună, iar temperatura minimă va fi de 13 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM marți, 28 mai 2023. Vremea în Oradea

Cerul va fi în mare parte înnorat, însoțit de averse de ploaie și furtuni, iar vântul va sufla cu o viteză cuprinsă între 11 km/h, și sunt șanse mici de descărcări electrice. Temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 14 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM marți, 28 mai 2023. Vremea în Iași

Cerul va fi înnorat, însă soarele își va face loc printre acesta, iar vântul va sufla cu 17 de km/h. Temperatura maximă va fi de 26 de grade Celsius, iar cea minimă de 13 grade Celsius.

Citește și: Prognoza meteo ANM sâmbătă, 27 mai 2023. Seara sunt așteptate frecvente descărcări electrice

Prognoza meteo ANM marți, 28 mai 2023. Vremea în Craiova

Cerul va fi în mare parte înnorat și va fi însoțit de averse de ploaie și furtuni, iar temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius. Spre seară vor exista furtuni în unele zone, iar  temperatura minimă va fi de 14 grade Celsius.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?