Prognoza meteo ANM duminică, 30 octombrie 2022. Meteorologii anunță temperaturi peste mediile climatologice, pentru ultima zi a săptămânii! Iată unde va fi cel mai cald!

Author: Ana Filip
Actualizat: 29 oct 2022, 18:56

Prognoza meteo ANM pentru ziua de duminica, 30 octombrie 2022

Sursa: pexels.com

Ultima zi a acestei săptămâni vine cu vreme frumoasă și temperaturi mai mari decât cele normale pentru această perioadă.

Chiar dacă ne aflăm la finalul lunii octombrie, vremea continuă să fie frumoasă, cu soare blând la orele prânzului, dar și temperaturi mai ridicate decât cele normale pentru perioada această. Iată unde va fi cel mai cald și cum arată prognoza meteo lansată de ANM pentru ziua de 30 octombrie 2022, pentru toate zonele țării. 

Prognoza meteo ANM duminică, 30 octombrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), ziua de duminică va debuta cu o vreme caldă și frumoasă în aproape întreagă țară. Cele mai ridicate temperaturi se vor înregistra în zonele sudice și sud-estice ale României. În Banat, Crișana, Transilvania și Maramureș cerul va prezența înnorări și se va semnala ceață în unele locuri, iar temperaturile maxime vor ajunge până la 26 de grade Celsius. În timp ce în zona Moldovei, vor există șanse de precipitații, mai ales în a două jumătate a zilei, iar temperatura maximă nu va trece de 22 de grade Celsius. 

În regiunile sudice și sud-estice ale țării, în Muntenia și Oltenia cerul va fi predominant senin, iar temperatura maximă va ajunge până la 26 de grade Celsius și cea minime se vor situa în jurul valorii de 12 grade Celsius. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Temperaturile sub zero grade vin mai devreme în România! Zonele în care gerul se va năpusti asupra noastră

Vremea în București duminică, 30 octombrie 2022

În Capitală, vremea se anunță frumoasă duminică, 30 octombrie 2022. Cerul va fi senin, iar vântul va suflă slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea nocturnă va fi cuprinsă între 8 și 10 grade Celsius și nu vor fi înnorări pe durat nopții. 

Vremea în Brașov duminică, 30 octombrie 2022

La Brașov, ANM anunță o zi de duminică predominant însorită, dar cu o vreme frumoasă și o temperatura maximă de 17 grade Celsius. Iar cea minimă va cobora până la 7 grade Celsius și cerul va fi acoperit de nori, însă nu vor fi șanse de ploaie.

Citeste si: Prognoza meteo ANM sâmbătă, 29 octombrie 2022. Vești bune din partea meteorologilor pentru acest final de săptămână. Cât de mult vor crește temperaturile

Vremea în Constanța duminică, 30 octombrie 2022

În Constanța ziua de duminică, 30 octombrie 2022 va aduce o vreme caldă și cu temperaturi plăcute și bune pentru plimbări pe malul marii. Temperatura maximă va de 21 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de e13 grade Celsius. De asemenea vor mai fi înnorări trecătoare pe durata întregii zile, dar fără precipitații.