Prognoza meteo ANM joi, 13 octombrie 2022. Regiunile în care temperaturile vor fi sub normalul perioadei și vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare

Author: Bianca Hriscu

Prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 13 octombrie 2022

Sursa: pexels

Meteorologii anunță o nouă zi cu vreme mohorâtă și rece în mai toate regiunile țării. Iată prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 13 octombrie 2022.

Vremea continuă să fie închisă în mai toată țara, astfel că nu vor lipsi precipitațiile în cursul zilei de joi. În anumite regiuni, meteorologii anunță lapoviță și ninsoare, temperaturile fiind mai scăzute decât ar fi normal pentru data din calendar.

Prognoza meteo ANM joi, 13 octombrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță un cer mai mult noros pentru ziua de joi, vreme închisă și precipitații în special sub formă de ploaie.

În partea de nord-est a țării, valorile termice vor fi sub limitele perioadei, în timp ce în restul regiunilor temperaturile se vor încadra în limitele normale pentru data din calendar.

Joi, maximele vor fi cuprinse între 13 și 21 de grade, în timp de minimele se vor încadra între 4 și 13 grade.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cerul va fi acoperit de nori în aproape toate regiunile, iar în Carpații Meridionali și Orientali vor fi ploi pe toată durata zilei. Local vor mai fi ploi și în Moldova și Transilvania, iar pe arii mai restrânse și în celelalte regiuni. Meteorologii anunță că la altitudini mari, în zonele montane, ploile se pot transforma în lapoviță și ninsoare.

Citeste si: Astenia de toamnă. De ce apare și cum poți să treci mai ușor peste această perioadă

Vremea în București joi, 13 octombrie 2022

În București, ziua de joi va aduce o vreme închisă, cu un cer acoperit de noi și ploi slabe. Maxima din timpul zilei se va situa între 18 și 20 de grade. Noaptea, minima va coborî până la 7-10 grade, iar cerul va rămâne acoperit de nori. 

Vremea în Brașov joi, 13 octombrie 2022

Vremea va fi mohorâtă și la Brașov în cursul zilei de joi, astfel că meteorologii anunță un cer noros, averse și o maximă de 14 grade. Noaptea, norii se vor mai risipi, însă nu se va însenina complet. Vântul va sufla slab și moderat și se va înregistra o minimă de 6 grade.

Vremea în Constanța joi, 13 octombrie 2022

La Constanța se anunță vreme cu nori și soare joi, dar și o temperatură maximă de 18 grade.

Atmosfera va fi plăcută, iar vântul va sufla slab și moderat. După lăsarea serii se vor strânge norii și sunt anunțate averse, iar minima va coborî până la 12 grade. 

Citeste si: Cât este ajutorul pentru persoanele afectate de inundații sau fenomene meteo periculoase. Sumele aproape că au fost dublate față de 2021

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.